shutterstock.com
StoryEditor

Túto ženu MILUJEME! Celeste Barber paroduje krásne, štíhle modelky a ukazuje svetu, aká je skutočnosť!

14.09.2019, 10:00
Celebrity
Pred dnešným umelým svetom, svetom sociálnych sietí, perfektne nastajlovaných žien na Instagrame a bezchybných vyretušovaných postáv sa nájdu aj ženy, ktoré sa nehanbia ukázať všetko tak ako je. Bez retuše a umelej pózy. Jednou takou je aj komička Celeste Barber.

Máte vždy, keď si listujete svoj Instagram pocit, že patríte do starého železa a že vám nepomôže žiadna plastická operácia alebo zákroky v drahých klinických centrách? Nezúfajte, nie je vždy všetko tak, ako to na prvý pohľad vyzerá. Veľakrát na sociálnych sieťach narazíme na profily žien, ktoré majú na prvý pohľad bezchybné životy, postavy, mužov, no jednoducho život ako z rozprávky. Našťastie ešte existujú prirodzení ľudia, ktorí si dokážu spraviť srandu zo seba, ale aj z okolia. Celeste Barber je komička, ktorá baví doslova celý svet. Na Instagrame, kde má momentálne takmer šesť miliónov sledovateľov, ju nájdete pod menom @celestebarber. Jej príspevky sú o čistej paródii slávnych ľudí, väčšinou žien. Nejde jej o nič iné, iba o to, aby ľuďom pripomenula, že sa majú mať radi aj so všetkými svojimi nedostatkami, ktoré nás robia tak jedinečnými. Uznajte sami :) 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Celeste Barber (@celestebarber),

V jej zábavných príspevkoch môžete často vidieť aj jej manžela @hothusband_, ktorý Celeste veľakrát pomáha pri paródovaní celebritných párov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Celeste Barber (@celestebarber),

Ak sa chcete poriadne zabaviť, otvorte si Instagram tejto komičky @celestebarber pri posedení pri vínku s vašimi kamarátkami a ručíme vám, že o zábavu máte postarané! 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Celeste Barber (@celestebarber),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 03:09