shutterstock
StoryEditor

Veď ona vôbec nestarne! Demi Moore zverejnila fotku zo svojich študentských čias

12.09.2019, 17:30
Celebrity
Krásna herečka, ktorá sa preslávila filmom Duch, vyzerá ako keby zastavila čas.

Demi Moore nepatrí k herečkám, ktoré sa narodili pod šťastnou hviezdou. Len dva mesiace predtým, ako sa herečka narodila, jej mamu opustil priateľ. V rodnom liste má tak Demi uvedeného nevlastného otca, ktorý počas jej tínedžerského obdobia spáchal samovraždu. 

Herečka nikdy nebola vzornou študentkou, práve naopak. Viac než jej talent jej do karát prihralo to, že bola v Kalifornii. Napriek tomu sa vyznačovala netypickou krásou a vedela na seba strhnúť pozornosť. Práve to jej pomohlo pri získaní prvej hereckej úlohy. 

O fotografiu z mladosti sa Demi podelila prostredníctvom sociálnej siete. Dôvodom je jej vychádzajúca kniha o jej živote. ,,Sú dva dôvody, prečo som sa rozhodla vydať túto knihu. Prvým je, že chcem, aby ste poznali môj príbeh, pretože je môj, nie ľudí, ktorí ma poznajú alebo videli moje filmy. Druhým je, že sa v ňom možno nájdete,'' napísala k fotografii, na ktorej pózuje ako stredoškolská roztlieskavačka. V tom čase rozhodne netušila, že jedného dňa z nej bude ikona. Neskromne však musíme priznať, že potenciál nešlo prehliadnuť už vtedy.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Emotional Everything!

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Moore (@demimooreofficial),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I don’t go out much but if you are gonna do it... #MetGala #SaintLaurent @anthonyvaccarello @harrywinston

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Moore (@demimooreofficial),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 18:42