shutterstock
StoryEditor

Najznámejší režisér zažíva najlepšie obdobie svojho života. Quentin Tarantino sa stane prvýkrát otcom

22.08.2019, 12:00
Celebrity
O tom, že sa americký režisér stane prvýkrát otcom, informovala svet jeho PR manažérka.

Jedna z najdôležitejších a najvýraznejších postáv Hollywoodu, režisér a producent Quentin Tarantino, celý svoj život zasvätil práci. Už od detstva sa jeho svet točil okolo filmov, komiksov a novým prvkom popovej kultúry, a tak bolo každému jasné, že malý chlapec z Texasu, ktorý sa narodil len 16-ročnej tínedžerke, skončí vo filmovom priemysle. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#youngtarantino #tarantino #quentintarantino #quentin #young

Príspevok, ktorý zdieľa Mattia Paolinelli (@paomattia),

Po skončení štúdia si Quentin vyskúšal rolu herca, ale najmä scenáristu. Od svojich 22 rokoch pracoval na rôznych scenároch, neodradil ho ani neúspech, s ktorým sa stretával pomerne často. Aj keď ho Hollywood začal akceptovať ako scenáristu, pokračoval ďalej - vedel, že chce filmy zároveň aj režírovať a produkovať. Dnes má dvojnásobný držiteľ Oscara za sebou veľkofilmy ako Kill Bill, Nehanební bastardi, Pulp Fiction či Vtedy v Hollywoode. 

Život plný práce sa podpísal na jeho osobnom živote - do sviatosti manželstva vstúpil režisér len minulého roku ako 55-ročný. Daniellu Pickovu, dcéru izraelského speváka, však spoznal už v roku 2009. Dnes už nosí pod srdcom jeho dieťa. Tarantino si však svoje súkromie stráži, a tak nič viac než to, že k nemu a 35-ročnej Izrealčanke čochvíľa priletí bocian, neprezradil. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 02:49