Kristiana Vavreková
StoryEditor

Na svet prišiel v tajnosti, no v o to väčšej láske. Kristína Tormová porodila zdravého chlapčeka

12.08.2019, 13:00
Celebrity
Slovenská herečka a spisovateľka sa len nedávno stala trojnásobnou maminou.

Kristína Tormová sa spolu so svojím manželom snažila strážiť si súkromie najviac, ako sa len dalo. Spolu s manželom Petrom sa jej to aj podarilo a tešiť sa z krásneho tajomstva dokázali v tajnosti celé dva týždne. ,,Povedali by sme vám to aj skôr, ale tak nám bolo dobre v tej našej malej bubline,'' prezradila fanúšikom na Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#nosimstastie zatiaľ v bruchu; neskôr aj v objatí... Nosím šťastie. Tak to cítim. Roky som si robila srandu..že musím byť ešte raz v živote tehotná, aby som mohla šatkovať človiečika v šatke od @sestrice_wraps Trochu som to aj myslela vážne..priznávam. ??‍♀️?♥️ Bola som tehotná tak trochu nenápadne, keď mi prišla od Sestríc správa..že či by som im nenadizajnovala šatku. Prečítala som si tú správu asi stokrát..že ne-ve-rím!!!!! A tak sa stal sen skutočnosťou. Teda dva: 1. som znova tehotná 2. budem šatkovať ...navyše v mojskej. Mojej. Našej. Vašej. Takejto. Toto je Sestricovo-moja šatka na nosenie najmenších človiečikov. Splnený sen, o ktorom som si ani netrúfla snívať. A teším sa, že nás toľko nosí šťastia..toľko štastia na tejto našej planéte..vďakabohu zaň. ????‍♀️♥️???‍♀️ foto by @alexkinova ktorej ďakujem, že mi na fotke na moju roztečenú žiadosť trochu zmenšila prsia ??? . . Zvolila sim modrú..ako nebo šťastíčkové vhodné pre každé pohlavie aboslútne vhodné ku všetkému..však jak rifle; ne? ?♥️? . PS: fotka je staršieho dáta a ďakujem za komplimenty, ale chcem vám povedať, že naozaj som nikdy v živote nemala krajšie fotky a naozaj je to čaro estetička vďaka fotografke, ktorú som konečne objavila. Je to bohyňa! @alexkinova Ja takto v skutočnosti fakt nevyzerám. ???

Príspevok, ktorý zdieľa kristina tormova (@kristina.tormova),

Pred dvoma týždňami sa na svet vypýtal chlapček, ktorého dvojica pomenovala Alan. ,,Ďakujeme za krásny čas, kedy sme si naplno a plnšie užili príchod človiečika..spolu s našimi najbližšími ľúbidlami a kamarátmi. Užili sme si zamilovávanie v kľude, intímite, spolu, v láske a s obrovskou vďakou za tento zázrak, ktorý k nám pricestoval,'' doplnila k fotke s drobčekom.

,,Pán Alan Torma, nech ti je tu s nami bájo,'' zapriala svojmu synčekovi herečka a my o tom, že mu skutočne bude báječne, nepochybujeme. Doma ho okrem milujúcich rodičov čakajú aj dve nevlastné sestričky, ktoré má Kristína ešte z predošlého manželstva. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

My sme vám vlastne chceli s @peco.torma povedať, že sa nám pred dvoma týždňami narodil (ch)Alanko. . Akože povedali by sme vám to aj skôr, ale taaaak nám dobre bolo v tej našej bubline. ??♥️ . Pán Alan Torma, nech je Ti tu s nami bájo. . Ďakujeme ??♥️? za krásny čas, kedy sme si naplno a plnšie užili príchod človiečika..spolu s našimi najbližšími ľúbidlami a kamarátmi. Užili sme si zamilovávanie v kľude, intímite, spolu, v láske a s obrovskou vďakou za tento zázrak, ktorý k nám pricestoval (i s hormónama ??‍♀️?). Je to srandista, že si za rodičov vybral práve nás, o tom niet pochýb. ??‍♀️????‍♂️ A teraz, kedy už pekných pár dní brázdime ulice Bratislavy, hlásime do sveta krásy aj cez tento virtuálny svet. . Fotka je ešte z prvého dňa doma a treba skonštatovať, že mám odvtedy menšie brucho a väčšieho syna. Oba fakty sú vyhovujúce. . #somtrojmama #chAlanko #dakujem #sommama

Príspevok, ktorý zdieľa kristina tormova (@kristina.tormova),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Nie som mama ??‍♂️ • Zdraví sme. Vitaj Alan! • #sommacoch #stalesommacoch #somotec

Príspevok, ktorý zdieľa Peter Torma (@peco.torma),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 20:43