Oles Cheresko
StoryEditor

Lucia Siposová si leto poriadne užíva. Niektoré ponuky dokonca odmietla

29.07.2019, 18:00
Celebrity
V čase, keď LUCIA SIPOSOVÁ zarezávala na pľaci na Myjave, kde nakrúcali pokračovanie Prázdnin, televízia začala vysielať seriál Čierne vdovy. Tam sa večne vysmiata herečka, ktorá miluje život, musela ale zahaliť do čiernej farby...

Prázdniny nakrúca už štvrtú sériu a opäť s úsmevom na tvári. „Cítim sa tam ako doma, špeciálne s mojimi hereckými parťáčkami - Kristínou Greppelovou a Zuzkou Norisovou. To je ako vidieť po roku sesternice,” hodnotí Lucia. „Veľmi sa zabávame, najmä na spoločných scénach a medzi klapkami. Všetko ide prirodzene vo svojom tempe, bez stresu. Na rozdiel od Čiernych vdov. Pripravovali sa veľmi dynamicky. Po celý čas som bola v strehu. Všetko bolo pre mňa nové, išla som na plné obrátky. Avšak dostala som najväčší herecký priestor.“ Režisér Marek Bajgar presvedčil televíziu, že pre rolu čiernej vdovy je tá pravá. Dal jej príležitosť a ona sa herecky vybláznila spolu s dievčatami, ktoré tam s ňou hrajú - zhodou okolností aj tam sú tri. Príjemné bolo aj to, že dva mesiace strávila v Prahe. Napriek tomu, že ju obliekli do čiernych šiat a ona miluje živé farby. Ako sa s tým popasovala?

Jej duša je farebná

„Viem, že obliecť sa do čiernej je vždy módne a v tom vyzerá žena skoro vždy dobre. Hovorí sa tiež, čiernou nič nepokazíš, ja sa ale v čiernej cítim neviditeľná a nezaujímavá. Moju dušu to neodrzkadľuje vôbec, lebo moja duša je farebná“, povedala otvorene herečka, v ktorej žilách koluje divoká krv. Niektorí z jej predkov prišli totiž na Slovensko až z ďalekej Argentíny. To však neznamená, že by nakrúcanie Čiernych vdov, kde bola oblečená do čiernych šiat, rovnako ako aj jej kolegyne Jitka Čvančarová a Jana Plodková, pretrpela. Tvorcovia seriálu ju chceli v čiernom, tak sa obliekla do čierneho.

Stále zaláskovaná

Na druhej strane ale Lucia uznala, že jej čierna pristane. Aj jej nebohá mamina, ktorá bola na rozdiel od nej blondína, milovala túto farbu. Samozrejme, že keď po ťažkej chorobe zomrela, chodila aj ona oblečená v čiernom. „V ťažkých chvíľach je podľa mňa človek rád, keď je neviditeľný. V bežnom živote ma to však ani nenapadne sa obliecť do čierneho. Možno, keď budem priberať…“  Pri tejto príležitosti priznala, že v súčasnosti je viac krv a mlieko, i keď si to vraj nikto nevšimol. Hovorí sa ale, že keď žena priberie, buď je zamilovaná alebo sa prejedá z nešťastnej lásky. Ktorá alternatíva platí u Lucii? „Ja jem, keď som spokojná a môj priateľ výborne varí“, prezradila stále zaláskovaná šarmantná dáma. Už nejaký čas tvorí pár so scenáristom Marekom, s ktorým sú momentálne na mesačnej dovolenke v Grécku. Toto leto si chce užiť, preto nejaké ponuky aj odmietla. Po dovolenke budú dokončovať seriál Prázdniny a nakrúcať by sa mala aj druhá séria Čiernych vdov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Regards from Thassos #thassosislandgreece

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Siposova (@luciasiposova),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 10:09