shutterstock
StoryEditor

Neuveríte, ako sa zmenila dcéra Paľa Haberu a Daniely Peštovej. Na fotke ju nespoznala ani známa modelka

22.07.2019, 18:00
Celebrity
Pamätáte si ešte na blonďavú dlhovlasú Ellu, ktorá akoby modelke Daniele Peštovej z oka vypadla? Mala len deväť rokov, keď sa v médiach začali objavovať správy, že Haberova dcéra valcuje móla. Do vienka dostala gény, ktoré na jej mame obdivuje celý svet.

"Ella už nazbierala nejaké modelingové skúsenosti. Fotili sme aj spolu a má za sebou aj pár módnych prehliadok,"prezradila vtedy hrdá Daniela Peštová.
Prešiel čas a z malého dievčatka vyrástla veľká, sedemnásťročná slečna. Rodičia sú na svoju dcéru stále pyšní, a tak jej k nedávnym 17. narodeninám zablahoželali rovno na sociálnej sieti a pridali aj aktuálnu fotografiu. No na nej akoby bol niekto celkom iný. Nežné dievčatko s dlhými vlnenými vlasmi sa zmenilo na poriadnu rebelku. Strapatý účes zafarbený dočierna jej síce pristane, ale zároveň vyvolal nečakané reakcie v komentároch. „Aký nádherný chlapec,“ napísala topmodelka Elle Macphersonová. A nebola jediná, ktorá si Haberovej pohlavie pomýlila. „Áno, moc pekný chlapec,“ gratulovali aj iní. Ella si tak na podobné poznámky asi bude musieť zvyknúť. Ktovie, či sa chce len odlíšiť, aby nevyzerala ako mamin klon alebo je jej rebélia silnejšia a nechce byť ani chlapec, ani dievča, ale jednoducho ľudská bytosť bez rozdielu pohlavia.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

My Ray of Sunshine ? For ever and always #unconditionallove #happybirthday #17

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Pestova (@daniela_pestova),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 16:24