shutterstock
StoryEditor

Hollywoodsky pár snov: Herec Pierce Brosnan miluje svoju manželku už viac než 25 rokov

15.07.2019, 13:00
Celebrity
Aj keď bol bývalý agent 007 celý život obklopený tými najkrajšími ženami sveta, oči mu ostali len pre jednu. A to aj napriek tomu, že jeho manželka Keely Shaye Smith nepatrí medzi typické celebritné krásky.

Pár sa zoznámil na istej párty v Mexiku, na ktorú sa Keely dostala ako novinárka. Hoc dostala za úlohu spraviť rozhovor s Tedom Dansonom, osud ich spojil a od daného dňa nerozdelil. Na prvé rande si novinárka s úsmevom spomína dodnes. ,,Bola to veľká romantika, boli sme spolu do tretej rána a rozprávali sa. Nad hlavami sme mali ohňostroj,'' vyjadrila sa pre viaceré americké magazíny.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Love! ♥️♥️ #keelyshayebrosnan #piercebrosnan

Príspevok, ktorý zdieľa @ eef95,

Podobné pocity zdieľal aj samotný Pierce, ktorý vraj hneď vedel, že mladá pôvabná novinárka je pre neho ako stvorená. ,,Našiel som v nej perfektnú ženu, ktorú by som už nikde nikdy nenašiel,'' priznal sa. Zdá sa tak, že dvojica mala pravdu. Napriek náročnému životnému štýlu to totiž spolu ťahajú už 26 rokov, ako manželia 18. Pri pohľade na ich zamilované fotografie však možno konštatovať, že láska z ich vzťahu ešte rozhodne nevyprchala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

When we were young(er) @keelyshayebrosnan ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 05:07