Nina Vancova_foto
StoryEditor

Aneta Parišková: Tretia svadba. Prelomí sa jej smola v láske?

01.07.2019, 12:15
Celebrity
Aneta a Miroslav sa vzali na tom istom mieste, na ktorom sa zoznámili pred pár rokmi.

Ani po mnohých sklamaniach nikdy neprestala veriť, že nájde muža, ktorý s ňou ostane do konca života. Bude ju chrániť a milovať. Tak, ako to od malička videla u svojich rodičov. Tí jej pomáhali, keď sa sama starala o svojich troch synov Danielka (11), Gabriela (7) a Nathana (6), ktorých otcovia sa zbalili a odišli do zabudnutia. Pred tromi rokmi sa jej smola pretrhla, stretla nenápadného Miroslava, odborníka na informačné technológie, ktorý má síce základňu v Kalifornii, ale pre Anetu neváha merať ďalekú cestu niekoľkokrát do mesiaca. Moderátorku si obľúbili aj jeho deti Lilka (15) a Lejka (13). „V sále hotela v Bratislave sme sa pred pár rokmi zoznámili na Zemplínskom plese. 29. 6. 2019 sme mali v tej istej sále toho istého hotela svadbu,“ rozplýva sa šťastím nevesta Anetka. Srdečne blahoželáme a veríme, že do tretice bude už všetko dobré.

Na jej oficiálnom instagramovom profile @aneta_pariskova_official pridala fotografiu čerstvých novomanželov s takýmto krásnym popisom:

V sále hotela Holiday Inn v Bratislave sme sa pred pár rokmi zoznámili na Zemplínskom plese. 29.6.2019 sme mali v tej istej sále toho istého hotela svadbu ❤️ Zo srdca ďakujeme všetkým ľuďom, ktorí nám našu lásku prajú?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 21:48