TASR
StoryEditor

Zuzana Čaputová priznala problémy vo vzťahu

27.05.2019, 14:05
Celebrity
Prezidentka pred chvíľou na svojom instagramovom účte uverejnila správu o tom, že si s jej bývalým priateľom prechádzajú ťažkým obdobím.

Zároveň vo svojom najnovšom príspevku poprosila jej fanúšikov, aby v tejto situácii našli porozumenie. Na konci vysvetľuje, že sa momentálne potrebuje sústrediť na svoje povinnosti, ktoré súvisia najmä s jej nástupom do výkonu funkcie prezidentky Slovenskej republiky. Pod príspevkom sa zatiaľ zobrazujú iba pozitívne a podporujúce komentáre. 

Zuzana Čaputová sa dala s hudobníkom, fotografom a textárom Petrom Konečným dokopy krátko po rozvode s jej bývalým mužom, s ktorým sa rozviedla v roku 2018. Pár tak tvorili necelý rok, no podľa príspevku na oficiálnom facebookovom profile Zuzany Čaputovej, ktorý uverejnila vo februári, ju jej bývalý priateľ podporoval počas celého volebného obdobia, pričom je aj autorom väčšiny jej kampaňových fotografií. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Možno ste si všimli, a ak by aj nie, radšej vám to povieme úprimne. V poslednom období nás nie je spolu s partnerom Petrom vídavať. Nechceme, aby sa o tom špekulovalo, ani vás nechceme zavádzať spoločným vystupovaním na verejnosti. Radšej budeme s Petrom úprimní a povieme vám, že naozaj prechádzame ťažkým obdobím vyrovnávania sa so situáciou, v ktorej sme sa ocitli. Verím, že u vás nájdeme v tomto porozumenie, nie sme ani prvým ani posledným vzťahom, ktorý prechádza náročným obdobím. Musíme sa ale, zároveň, venovať aj svojim povinnostiam. Ja sa sústredím na prípravu do výkonu funkcie, na ktorú ste mi dali dôveru. Plánujeme zahraničné cesty, inauguráciu a budujeme tím, z ktorého vám už zajtra oznámime prvé mená. Všetko dobré!

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Čaputová (@zuzana_caputova),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. máj 2024 19:31