shutterstock.com
StoryEditor

Vydarené vnúčatá hollywoodskych hviezd: Tieto sa vo svete šoubiznisu už presadili!

27.05.2019, 11:24
Celebrity
Nie nadarmo sa vraví, že krv nie je voda. A možno to platí obzvlášť v prípade rodín, kde figuroval slávny predok, ktorému sa následne chcú vnúčatá podobať. Veď predsa, prečo nevyužiť zdedený talent, krásu či prinajmenšom hviezdne priezvisko.

Dedko je jeho vzor
Na hviezdnu kariéru svojho slávneho dedka zatiaľ nedosiahne, no do povedomia verejnosti sa mu už dostať podarilo. Reč je o Omarovi Sharifovi Jr., ktorý je hlasným bojovníkom za práva homosexuálov a, ako sám priznal, dedko o jeho orientácii vedel, a napriek tomu, že bol moslim, nemal s tým problém. Junior z rodiny Sharifovcov by sa veľmi rád presadil na filmovom plátne, no zatiaľ sa mu podarilo získať iba pár menších epizódnych úloh. Okrem rozbiehajúcej sa filmovej kariéry sa tiež venuje modelingu.

Možno ho raz dobehne
Jeho prenikavo modré oči nenechali chladnou takmer žiadnu dámu. Fešák, a ešte aj talentovaný! Niet divu, že Alain Delon pat­ril svojho času medzi najväčšie herecké hviezdy, a to nielen v rodnom Francúzsku. Okrem hereckého remesla ho dokázali slušne živiť aj modelingové príležitosti, respektíve kampane rôznych značiek, ktorých tvárou sa stal. No a práve tú pôvabnú časť génov po dedkovi podedila aj vnučka Alyson Le Borges. Hnedovláska s nemenej prenikavým pohľadom sa presadila ako modelka a objavila sa aj v niekoľkých menších postavách vo filmoch.

Nahota jej neprekáža
Jeho meno je pojem. Je doslova nesmrteľné, a preto by bolo ­priam hriechom, keby slávne gény potomkovia ďalej nezúročovali v hereckej brandži. Charlie Chaplin ale môže aj naďalej odpočívať v pokoji, pretože okrem dcéry Geraldine sa na herectvo vrhla aj jeho vnučka Oona. Krásna brunetka zažiarila v seriáli Hry o tróny, kde stvárnila postavu Talisy Maegyr. A v rámci úlohy sa dokonca nehanbila úplne vyzliecť pred televíznymi kamerami, čo ocenili najmä páni.  

Pozrite si jej herecký výkon v seriáli Hry o tróny:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

DELICIOUS new haircut from an Alaskan goddess called Alexis @thenerrivikstudio. Exactly what I wanted, and this woman has great chat. Thank you!

Príspevok, ktorý zdieľa oonacc (@oonacc),

Verná kópia dedka
Jedna vnučka sa presadila vo svete módy a herectva a ďalší vnuk sľubne rozbieha hudobnú kariéru. Reč je o potomkoch kráľa rokenrolu Elvisa Presleyho. Dcéra Lisy Marie Presley, Riley Keough, sa preslávila postavou prostitútky v seriáli Girlfriend Experience. No a  Benjamin, ktorý je tiež synom Lisy, údajne pred dvomi rokmi podpísal zmluvu na 5 miliónov dolárov s nahrávacou spoločnosťou. Na svojho dedka sa navyše natoľko podobá, že si s ním ľudia robia selfie. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Flashback!!!! Backstage with Ben @opry on 8/21/12❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Lisa Marie Presley (@lisampresley),

Náhoda spravila svoje
Hollywoodsky krásavec bol svojho času lámačom ženských sŕdc. Neskôr sa pošepkávalo, že vraj aj tých mužských. Bez ohľadu na to ho okrem herectva dokázal živiť aj modeling, čo po svojom starom otcovi podedil vnuk Tuki Brando. Kto by si však myslel, že za to môže jeho slávne meno, je na omyle. Mladý model sa priznal, že keď si vykračoval po uliciach Milána, oslovil ho nejaký muž. Povedal mu, že dobre vyzerá. Neskôr sa ukázalo, že je to svetoznámy fotograf Mario Testino. 

Silný herecký rod
Keď sa povie meno Tippi Hedren, tak vám to už asi veľa nenapovie. No keď vám priblížime mená ako Melanie Griffith či Dakota Johnson, tak ste dozaista v obraze. A predstavte si, že pritom ide o ženské pokolenie jednej známej a veľmi súdržnej hereckej rodiny, na čele ktorej stojí práve drobná babička Tippi. V mladosti bola ona tou krásnou, slávnou hviezdou, ktorej talent si zamiloval režisér Alfred Hitchcock. Ten ju obsadil do hlavnej úlohy v legendárnom horore Vtáci. Svoju matku Hedren následne akosi prirodzene v hereckom remesle nasledovala jej dcéra Melanie Griffith a tú zase jej dcéra, čiže vnučka Tippi Hedren, Dakota Johnson – hviezda filmu Päťdesiat odtieňov sivej.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 03:54