Julie Andrews, Anne HathawayWALT DISNEY Pictures
StoryEditor

Toto ste pravdepodobne netušili: Prekvapivý fakt o filme Denník princeznej

13.05.2019, 15:30
Celebrity
Je to neuveriteľné, že film, ktorý naštartoval kariéru Anne Hathaway, má už 17 rokov! Teraz sa objavil zaujímavý fakt a fanúšikovia sa nestíhajú diviť.

Denník princeznej je sfilmovaný sen asi každej ženy. Ktorá z nás sa aspoň na chvíľku vo svojom detstve netúžila stať princeznou? Roztržitú Miu Thermopolis si zamilovali všetci diváci. Anne Hathaway sa vďaka nej dostala do vyhľadávača filmových tvorcov.

Viete, ako rolu získala? Počas konkurzu spadla zo stoličky. Tento trapas jej zaručil obsadenie vo filme. Režisér si ju totiž pamätal, a nakoľko na úlohu princeznej potreboval presne také „nemehlo“, vybral si Anne.

A kto túto kuriozitu vypustil do sveta? Bol to Netflix. Americký poskytovateľ filmov a seriálov zaradil Denník princeznej do ponuky a na svojom twitterovskom účte to oznámil prostredníctvom zaujímavého faktu.

Producentkou filmu Denník princeznej bola samotná spevácka legenda- Whitney Houston. Všetci sa pýtajú, ako je to možné, že o tejto zásadnej veci nevedeli. Málokto totiž číta záverečné titulky, kde je jej meno samozrejme uvedené.

A čo vy? Vedeli ste to? Alebo tiež vypínate film po poslednej scéne?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 03:53