Vojtěch Dyk a Tatiana Dykováhttps://www.instagram.com/vojtechdyk_bsideband/
StoryEditor

Vojta Dyk sa oženil. Neuveríte, aké si vybral miesto na spečatenie lásky

06.05.2019, 10:35
Celebrity
Prekvapil ako málokto. Vojta Dyk (33), aktuálne najsexi kouč šou The Voice, je jeden z nažiadanejších mužov českého šoubiznisu. Keby chcel, môže si naplno užívať priazeň fanyniek. Ale on urobil niečo, čo málokto čakal.

Prvý deň mesiaca lásky sľúbil vernosť o sedem rokov staršej partnerke, herečke, Tatiane Vilhemovej (40). Tento deň sa tak už navždy stane aj dňom oslavy lásky sympatického páru.

Ich vzťahu málokto dával šancu. Lámač ženských sŕd sa zamiloval do staršej kolegyne, ktorá vychovávala dvoch malých synov, Františka a Cyrila, ktorých má z manželstva s Pavlem Čechákem. Vojta obstál nielen ako partner, ale aj ako otec. K synom si veľmi rýchlo našiel cestu.

Po troch rokov sa ich rodina rozrástla aj o spoločného syna Aloisa, ktorý ma dnes už šesť rokov. Hoci ich vzťah prešiel aj krízami, Táňa o svojho partnera vždy vedela zabojovať a použila na to všetky ženské zbrane. Okrem toho hercovi a spevákovi poskytla rodinné zázemie, po akom vždy túžil.

„Všetkým, ktorí prajú lásku, spievame do sveta, že sme sa 01. 05. 2019 oddali. S láskou Vojtěch Dyk a Tatiana Dyková," vypustil spevák radostnú novinu na sociálne siete a zároveň rovno prezradil aj skutočnosť, že jeho polovička prijala nové priezvisko.

Svadbu mali na kopci Svätého Antonína v Blatnici pri studničke lásky. Novomanželom, ktorým to v deň D nesmierne pristalo, srdečne blahoželáme! 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 09:35