profimedia
StoryEditor

Na tvári úsmev, v srdci smútok. Život známeho herca je v skutočnosti plný bolesti

19.01.2022, 11:30
Celebrity
Jim Carrey si počas svojho života musel vytrpieť mnohé. Aj keď jeho role vo filmoch Maska či Blbý a blbší patria k nezabudnuteľným, jeho skvelý humor a zábavné grimasy skrývajú ťažké detstvo či nevydarené vzťahy. Pozrite sa na život herca, ktorého tvár pozná každý.

Jim Carrey je známy najmä svojím bláznivým humorom a neskutočnými grimasami. Môžete ho poznať ako zvieracieho detektíva Ace Ventura, alebo z populárnych filmov Maska či Blbý a Blbší z roku 1994. Vďaka tomu, že účinkoval v mnohých obľúbených filmoch, si Jim Carrey vyslúžil miesto medzi najobľúbenejšími hercami v Hollywoode. Jeho život a cesta k úspechu však nebola vždy jednoduchá.

Už vo svojich tínedžerských rokoch pracoval osem hodín v továrni, aby mohol pomôcť svojej rodine. Avšak taktiež pôsobil aj ako stand-up komik, pretože vedel, čo chce v živote robiť, a preto vždy tvrdo pracoval, aby bol najlepší. Jeho celý životný príbeh je ukážkou toho, že tvrdá práca je základom úspechu. Carrey sa riadi svojim jednoduchým pravidlom: „Ak máš talent, chráň si ho.“ Pozrite sa na pár zaujímavých faktov zo života umelca, ktorý sa snaží, aby ho smiech nikdy neopustil.

Z dodávky až k stand-upu

Ako dieťa sa sotva s niekým rozpráva a preto sa mu ťažšie hľadali priatelia. Strávil totiž všetok svoj čas pred zrkadlom, kde si nacvičoval rôzne grimasy. „Nevedel som, že sa mám socializovať,“ povedal Jim Carrey, ktorý dnes svojou neuveriteľnou mimikou dokáže rozosmiať kohokoľvek. Taktiež priznáva, že v detstve trpel obavami, že jeho rodičia zomrú, pretože boli silnými fajčiarmi. Jeho mama dokonca zvykla o svojej smrti žartovať: „moja angína sa zhoršuje, naozaj by som mohla zomrieť kedykoľvek.“ Známy herec to nemohol brať ako vtip a preto žil celý život v strese, že jeho rodičia zomrú zo dňa na deň.

Keď bol tínedžer, s rodinou musel žiť nejaký čas v dodávke. Herec tak vyrastal v prostredí, kde si ľudia vážia každú jednu korunu, a keď jeho otec prišiel o prácu, na istý čas sa stali bezdomovcami. Herec povedal, že v tom veku si neuvedomoval vážnosť situácie a myslel si, že s rodičmi idú len stanovať. Keď pochopil, aké to v skutočnosti je, rozhodol sa nájsť si prácu, aby svojej rodine čo najviac pomohol. A to napriek tomu, že bol len tínedžerom.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
21. apríl 2024 16:31