Evelyn KramerováKatka Kincelová
StoryEditor

Evelyn vo filme ako dohadzovačka: Prezradí vám návod, ako prežiť ťažké obdobie

20.03.2019, 12:54
Celebrity
Ešte nedávno to skúšala na vlastnej koži, teraz radí kamarátke. Eva „Evelyn“ Kramerová (28) má návod, ako prežiť ťažké obdobie.

Keď sa po 3 rokoch rozišla so svojím priateľom, s ktorým  už plánovala rodinu, neplakala do vankúša v detskej izbe, ale vyrazila na lov. Obľúbená komička priznala, že na lásku ani zďaleka nezanevrela, dokonca ju hľadala na zoznamke.

Dráždivá fotka „Evelynky“ v odvážnom korzete či pri kozube nažhavila nejedného chlapa. „Bola to taká sranda, malý prieskum, muži mi písali, mnohí mali fejkový profil, bolo vidieť, že je to photoshop,“ spomína na nápad preskúmať „obsah“ zoznamiek.

Lovenie napokon nemalo veľký úspech, Evelyn je stále bez partnera, no osud jej prihral iný „úlovok“. Dostala hereckú príležitosť v českom filme LOVEnie, kde svoju priateľku Ester Geislerovú zoznámi s lovením chlapov cez zoznamovacie aplikácie:  Hľadá sa láska, zn.: rýchlo!

Romantická komédia začína nesmierne kruto - útekom ženícha priamo spred oltára. Keď sa chcete dozvedieť, ako sa s tým dá zmieriť, či sa oplatí randenia naslepo alebo len tak vidieť skvelú Evelyn v úlohe dohadzovačky, zoberte kamarátku a utekajte do kina.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 10:03