profimedia
StoryEditor

Zomrela pred stými narodeninami, no s úsmevom na tvári. Betty White mala optimizmu na rozdávanie

04.01.2022, 10:00
Celebrity
Už 17. januára mala osláviť 100. narodeniny Betty White, známa herečka z mnohých filmov, seriálov či televíznych relácii. Aj keď si mnohí mysleli, že bude táto ikona žiť večne, zomrela deň pred oslavou Nového roka. Pozrite sa na život ženy, ktorú neopúšťal humor a optimizmus.

Veľká žena s veľkým srdcom

Po Golden Girls natočila ešte pár filmov, ale s mnohými pauzami. V roku 1995 vydala knihu, v ktorej si spomína na život v televízii. V týchto rokoch sa začala aktívne venovať právam zvierat a popritom pôsobila ako členka správnej rady v Zoo Los Angeles. Od roku 2000 sa venovala najmä moderovaniu rôznych televíznych šou, dabovala známe postavy vo filmoch ako Toy Story či SpongeBob SquarePants. Bola trikrát vydatá, pričom jej posledný manžel bol Allen Ludden, s ktorým bola až do jeho smrti.

Nemala vlastné deti, ale starala sa o jeho troch potomkov. Zaujímavosťou je, že Betty White sa nachádza aj v Guinnessovej knihe rekordov. Bola za viac ako 70 rokov v šoubiznise ocenená titulom za najdlhšiu televíznu kariéru v zábavnom priemysle. Taktiež sama priznáva, že keby sa nestala herečkou, bola by ošetrovateľkou v zoo, keďže bola veľkým milovníkom zvierat, veľkou aktivistkou a taktiež sa venovala dobročinnosti. Betty White je nepochybne jednou z najobľúbenejších a najdlhšie pôsobiacich žien v histórii televízie. Niektorí na ňu dokonca spomínajú aj ako na najkrajšiu ženu v šoubiznise, o čom niet pochýb, keďže neustále dokazovala, že aj ženy v staršom veku sa môžu cítiť krásne.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 21:29