facebook Petra Sagana
StoryEditor

Toto nikto nečakal: Petra Sagana a manželku Katku čaká rozvod!

19.07.2018, 09:00
Celebrity
Peter Sagan zverejnil na svojom Facebooku status, ktorým verejne oznámil rozchod s manželkou Katkou. Dvojica sa podľa jeho slov rozišla v dobrom a najdôležitejší je pre nich 9 mesačný syn Marlon.

Peter Sagan, ktorý na Tour de France bojuje o svoj šiesty zelený dres, šokoval fanúšikov správou o rozpade jeho ani nie 3-ročného manželstva.

"Po dlhom a dôkladnom rozhovore sme s Katkou dospeli k záveru, že by bolo oveľa lepšie, ak by sme sa ako pár rozišili. Cítime, že by sme mali pokračovať v našich životoch ako dobrí priatelia a obaja súhlasíme, že je to správne rozhodnutie.

Zaľúbili sme sa do seba, prešli sme fantastickú cestu a dostalo sa nám požehnania v podobe krásneho syna Marolona. Katka je dôležitou súčasťou môjho života, podporovala ma počas všetkých tých rokov v mojej profesionálnej kariére a je skvelou matkou. Necítime k sebe nič zlé, iba pôjdeme svojou cestou so vzájomným rešpektom. Naším spoločným zameraním bude teraz Marlon. Budeme robiť všetko pre to, aby sme mu poskytli starostlivé prostredie pre jeho výchovu a budeme oddanými a milujúcimi rodičmi, ktorých potrebuje. 

Viac to už nebudem komentovať a chcem sa vopred poďakovať všetkým za rešpektovanie môjho súkromia," zverejnil Peter Sagan v angličtine na svojej facebookovej stránke.

Saganovci mali svadbu v novembri 2015 v Dolnom Kubíne, syn Marlon sa im narodil v októbri 2017.

Cyklista oznámil správu o rozchode s manželkou počas prebiehajúcej Tour de France, na ktorej sa mu veľmi darí - vyhral dve etapy a je jasným lídrom bodovacej súťaže.

?

Príspevok, ktorý zdieľa Kate Sagan (@katarina_sagan),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 13:36