Agáta Lekeš
StoryEditor

Predstavujeme vám tvár tohtoročných nákupov: Agáta Lekeš

17.05.2018, 13:54
Celebrity
Tvárou tohtoročných nákupov s Evitou sa stala Agáta Lekeš, ktorá je nie len šikovná blogerka ale aj osobná stylistka. Prečítajte si, čo si myslí o móde.

Aké budú jarné trendy tejto sezóny?

Fashion svet každý rok prináša nové módne trendy či už v líčení alebo obliekaní. Jar je mojím najobľúbenejším ročným obdobím preto tieto trendy s obľubou sledujem. Túto jar budú v kurze výrazné pastelové farby, upgradnuté klasické biele tielka a čierno-biele bodky v akejkoľvek podobe. Prelomovými, zároveň mojimi obľúbenými módnymi kúskami, ktoré sme s obľubou nosili aj v minulý rok, budeme môcť štýlovo nosiť aj tento rok 2018 – výrazné náušnice & niekoľko vrstvové náhrdelníky. Skoro som zabudla na biele doplnky! Tento trend fashion experti považujú  za prevratný.(Biele rukavice, náušnice, kabelky, šáliky..) Biele prvky dokážu oživiť takmer každý outfit a zároveň vniesť ten správny šmrnc ženskosti a elegancie.

Myslíš si, že ľudia sledujú trendy a riadia sa nimi?

Sledovanosť módnych trendov určite stúpa, k čomu prispievajú aj každodenne používané sociálne siete. Ľudia sa nimi radi inšpirujú či už v bežnom alebo profesijnom živote.

Čo ľudí najviac trápi pri obliekaní?

Podľa mojich skúseností vo všeobecnosti je to celkový look. Nevedia si nájsť svoj štýl, v ktorom by sa cítili dobre. Aspoň u väčšiny mojich klientov a klientiek je tento problém. Keď im spoločne nájdeme štýl a typ oblečenia, ktorý lahodí ich postave, potom im to už ide samo.:)

Sú Slovenky odvážne alebo skôr konzervatívne?

Asi skôr konzervatívne. Áno, samozrejme doba už pokročila, niektoré ženy a dievčatá to vedia odvážne rozbaliť v rôznych podobách. No, ešte stále väčšina žien podvedome siaha po konzervatívnych kúskoch.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 18:46