Soul For Show
StoryEditor

Exkluzívne zábery z nakrúcania nového videoklipu: Čírovú zmenili na animovanú postavičku

17.04.2018, 14:02
Celebrity
Prelomový hit Márie Čírovej Unikát v týchto dňoch oslavuje „2. narodeniny“. Aktuálna držiteľka prestížneho ocenenia OTO v kategórii Speváčka roka práve v týchto dňoch predstavuje nový singel a videoklip, ktorý symbolicky označuje ako „pokračovanie Unikátu“. Dôvodom je odkaz skladby, ktorým nadväzuje na posolstvo Unikátu.

Mária Čírová otvára jar novým singlom. Speváčka roka prichádza s pesničkou "Slobodná", ktorú predstavila unikátnym animovaným klipom. 

Mária podľa vlastných slov vníma skladbu ako určitý zlom. Jej predchádzajúci album bol melancholický. Teraz má potrebu vyspievať sa z pozitívnych emócií. 

Speváčka podľa jej slov spieva o tom, že sa cíti dokonale slobodná, pretože nie je závislá od toho, čo si o nej myslia iní. Skladbu vníma ako pokračovanie skladby Unikát, nakoľko priniesla podobné posolstvo. 

Skladba Slobodná sa prihovára špeciálne ženám. Réžiu videoklipu zverila španielskemu režisérovi. Vytvoril pre ňu prvý animovaný videoklip. Speváčka strávila celý deň s prestávkami na bežeckom trenažéri, na ktorom od rána do večera prešla podľa vlastných slov približne 30 kilometrov. 

V roku 2018 oslávi Mária Čírová 10. výročie na hudobnej scéne. Ako dodáva, singel Slobodná je začiatkom oslavy, v rámci ktorej prinesie fanúšikom viacero prekvapení.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 21:02