Channing Tatum a Jenna Dewanpinterest.com
StoryEditor

Jeden z najkrajších párov Hollywoodu ohlásil rozchod

03.04.2018, 10:20
Celebrity
Toto nikto nečakal. Jednému z najstabilnejších manželstiev Hollywoodu je koniec.

Po dlhých deviatich rokoch manželstva sa spolu so svojou polovičkou a hereckou kolegyňou Jennou Dewan Tatum rozhodli fanúšikom oznámiť dôležitú správu. Spoločne ohlásili rozchod. Pár túto novinu oznámil v spoločnom vyhlásení:

"Ahojte všetci! Takže... Máme niečo, o čo by sme sa chceli s vami podeliť: Najprv, je zvláštne, že musíme s každým zdieľať takúto vec, ale je to dôsledok životov, ktoré sme si vybrali a za ktoré sme vďační. Žijeme v úžasnej dobe, ale je to tiež doba, keď pravda môže byť ľahko skreslená do "alternatívnych faktov". Takže chceme s vami zdieľať pravdivú verziu, aby ste vedeli, že ak sa to dozvedáte od nás, určite nejde o fikciu.

Rozhodli sme sa rozísť s láskou. Pred mnohými rokmi sme sa hlboko zamilovali a prešli sme spolu nádhernú cestu. Nič sa nezmenilo na tom, ako veľmi sa milujeme, ale láska je jedno krásne dobrodružstvo, ktoré nás pre túto chvíľu berie rôznymi cestami. Nie sú za tým žiadne tajomstvá ani nemilé udalosti, ktoré by boli základom nášho rozhodnutia - sme len dvaja najlepší priatelia, ktorí si uvedomili, že je na čase, aby sme si dali priestor a pomohli si navzájom žiť čo najradostnejší a čo najviac naplnený život. Stále sme rodina a vždy budeme milujúcimi rodičmi Everly. Nebudeme to ďalej komentovať a všetkým vopred ďakujeme za rešpektovanie súkromia našej rodiny. Posielame všetkým veľa lásky, Chan & Jenna. "

Channing a Jenna sa spoznali v roku 2006 pri natáčaní filmu Let´s Dance. O tri roky neskôr sa zosobášili. Majú spolu dcéru Everly, ktorá tento rok oslávi 5 rokov.

#REGRAM from @jennaldewan: "#glaadawards #GotYourBack"

Príspevok, ktorý zdieľa Channing Tatum (@channingtatum),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 18:47