profimedia
StoryEditor

Hovorí sa, že aká matka, taká dcéra. U Madonny tomu nie je inak, pozrite sa, čo po nej zdedila jej dcéra Lourdes

18.12.2021, 10:00
Celebrity
Madonna má najstaršiu dcéru Lourdes s bývalým priateľom Carlosom Leonom. Nepochybne po matke zdedila rebelské vystupovanie a nebojácnu otvorenosť. Na sociálnych sieťach zdieľa odvážne fotky, na ktoré je hrdá.

Dcéra popovej hviezdy, modelka a profesionálna choreografka Lourdes síce spevácku kariéru nechystá, ale po matke zdedila extravagantný štýl vystupovania. No sociálnych sieťach zdieľa príspevky, ktoré pripomínajú posledné Madonnine fotografie, ktoré jej však kvôli „sexistickému“ podtónu odstránili. Lourdes sa taktiež snaží búrať predsudky týkajúce sa odhaľovania tela, ktoré hrdo predvádza celému svetu.

Hrdo predvádza svoje ochlpenie /búra predsudky

Lourdes, známa aj ako Lola, ktorá ide v stopách svojej matky zverejnila na sociálnej sieti fotografie zhotovené pre známy magazín. Obliekla sa do modrých a čiernych bikín, ktoré zakrývajú naozaj len malý kúsok jej tela. Odvážnymi pózami na aute či na sedačke ohúrila svojich fanúšikov: „Do toho Lourdes!“ alebo „Úžasné, si nádherná,“ napísali v komentároch pod fotografiu, kde v bikinách leží na kapote auta.

Okrem jej sexi fotiek sa nebojí ukázať aj odvážnejšie veci. Hrdo predvádza svoje ochlpenie pod pazuchou na červenom koberci, čím pripomína rebelské vystupovanie svojej matky. Avšak nevyhne sa aj negatívnym komentárom na jej odvážne správanie, a preto sa snaží brániť svoj štýl vystupovania a búrať všetky predsudky.

Bráni svoj sexi štýl vystupovania

Odvážna Lourdes sa nebojí vyjadriť názor na sociálnych sieťach, kde si podľa nej ľudia určujú pravidlá a nevyjadrujú sa autenticky. Nenávistné komentáre na jej správanie berie ako daň za to, že ju porovnávajú s jej matkou, čo považuje za neoriginálne. „Myslím si, že je trochu smiešne, že ľudia stále žijú v dobe, kde určujú mieru ukazovania odhaleného tela a túžbe po pozornosti,“ povedala v rozhovore, kde vysvetľuje ľudské chápanie nahoty v súčasnosti, ďalej povedala, že: pre mňa sú moje hodnoty také, že môžete byť sexistický, ako len chcete. Nikdy za to nebudem nikoho súdiť. Myslím si, že to je niečo, čo ľudia ešte stále neprijali unášanie sexuálnej autonómie. Neposudzujem iné ženy týmto spôsobom, takže žiadne pravidlá na seba neuplatňujem.

Na tieto vyjadrenia fanúšici reagovali poväčšine pozitívne: „Keď sa vedenia ujmú silné ženy ako ty, tak to mnohých inšpiruje k nasledovaniu. Prosím pokračuj! Si kráľovná.“ Na to či kopíruje správanie svojej matky sa vyjadrila tak, že jej ovládala celý život, a preto nehodlá sa ju napodobňovať. Práve naopak, akonáhle skončila strednú, snažila sa byť od nej úplne nezávislá a túžila si zariadiť život podľa svojich predstáv. Práve preto nemôžete okamžite súdiť knihu podľa obalu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 06:43