profimedia
StoryEditor

Vydala sa za 89-ročného dedka, zomrela kvôli zlým silikónom. Pre slávu urobila Anna Nicole Smith všetko

29.11.2021, 11:20
Celebrity
Od smrti jednej z najznámejších playmate sveta ubehlo 14 rokov. Napriek tomu sa o nej hovorí do dnešného dňa aj kvôli jej zvláštnej svadbe. Tá vraj však bola z lásky...

Po boku Marshalla sa život dovtedy ''len'' striptérky zmenil. Anna sa totiž obklopovala luxusom, o akom sa len druhým môže snívať. Od miliardára dostala vlastný ranč, luxusné šperky, ale aj liposukciu, ktorá jej odbúrala tuk z nežiadúcich partií tela. Aj vďaka tomu sa stala modelkou a začala sa objavovať na tých najprestížnejších akciách v Hollywoode. Zopár menších úloh si strihla dokonca aj vo filmoch, kde si zahrala väčšinou obdarené krásky, ktoré sa pýšili svojim dekoltom. Ten sa samozrejme stal centrom záujmu aj magazínu Playboy, ktorý si ju vybral za jednu zo svojich hlavných predstaviteliek. 

V tom čase ju už Marshall žiadal o ruku, no ako Anna sama uviedla, odmietla to. Jedným z dôvodov bol nepochybne fakt, že bola v tom čase ešte vydatá. Hneď na to, ako sa však oficiálne rozviedla so svojím prvým manželom, povedala miliardárovi svoje áno na honosnej ceremónii. V tom čase mal on 89 rokov - zatiaľ čo Anna len 26. Na vlastnej hostine však neostala, po nakrájaní torty sa vybrala na fotenie. Viaceré zdroje uvádzajú, že Marshall vtedy plakal na vozíku a nerozumel, prečo sa k nemu tak jeho, už manželka, správa...

O 13 mesiacov na to miliardár poslednýkrát vydýchol. Najväčším šokom pre Annu však bolo, že ju vo svojej záveti nespomenul - a tak sa začal spor o milióny, ktoré po Marshallovi ostali. Playmate sa však na súde nepodarilo uspieť, napriek tomu, že tvrdila, že svojho druhého manžela si zobrala výlučne z lásky a milovala ho nadovšetko. Jeho deti apelovali na to, že za čas, ktorý s miliardárom strávila, ho obrala o pekný balík peňazí. Spor trval dlhé roky a za ten čas zasiahla Annu ďalšia rana. Jej syn totiž vo veku 20 rokov zomrel. Napriek tomu, že krátko predtým porodila svojmu ďalšiemu priateľovi dcéru, už nevidela vo svete ani kúsok šťastia.

K tomu všetkému sa pripísali zdravotné problémy s jej silikónmi. Anne podľa informácií z pitvy totiž praskla bradovka, čo jej spôsobilo nepríjemný zápal a veľké bolesti. Aj kvôli tomu brala ťažké lieky, ktorými sa nakoniec v spojení s alkoholom predávkovala... jej život bol tak Marylin viac podobný, než si predstavovala. Zo sveta totiž obidve odišli rovnakým spôsobom - a o obidvoch blondínach sa do dnešného dňa hovorí. 

Pozrite si, ako vyzerala svadba dvojice, ale aj život Anny:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 16:58