Maja Bodnárová pre Deťom s rakovinou n.o.
StoryEditor

Urážky priamo od novinárov. Známej slovenskej speváčke sa verejne vysmiali za vieru, ale aj tvorbu

15.11.2021, 22:30
Celebrity
Simona Magušinová, rodená Martausová, patrí k najpopulárnejším speváčkam na slovenskej scéne. Aj keď jej tvorba možno neoslovuje všetkých, nevhodné a primitívne komentáre dvoch novinárov, si rozhodne nezaslúžila.

„Taká vec. Už niekto napísal hanopis na Simu Martausovú alebo to zas budem musieť urobiť ja?“ opýtal sa prostredníctvom Twitteru Tkačenko a hneď na to komentujúcemu človeku vysvetlil, že speváčka je podľa neho doradu infantilná hrôza. K nemu sa pripojil kolega Rado Ondřejíček, ktorý reagoval o čosi horším slovníkom. „Ona je kresťanka. Nemal by si sa vysmievať postihnutým,“ napísal na adresu speváčky a dodal, že jej tvorba je nekreatívna, uslintaná, gýčová sr*čka.

,,Tá tvorba, ktorú ona produkuje je povrchný gýč obmedzený práve jej kresťanstvom. Ona je taký Heger medzi speváčkami. Ale áno, každá náboženská viera je z môjho pohľadu mentálna diagnóza. Pokojne sa urazte,'' zaznelo v komentároch, ktoré pokračovali a narážali aj na manžela speváčky, ktorý sa svojou vierou tiež netají. 

Napriek tomu, že status obletel slovenským internetom a správanie novinárov odsúdil napríklad novinári a politici, Tkačenko nevidí dôvod ospravedlniť sa a na svojom oficiálnom profile si robí z celej veci srandu. ,,Pre potreby trestného oznámenia z nactiutŕhania by som ešte poznamenal, že by som zakázal bryndzové halušky, cestoviny, dopravný servis, Vianoce a oslavovanie menín. Nech už to trestné oznámenie za hanobenie neviem čoho za niečo stojí,'' vyjadril sa novinár po tom, čo si svoju švagrinú obránil prostredníctvom blogu právnik Ján Magušin, ktorý apeloval na to, že práve nevhodné komentáre Ondřejíčku by mohli byť tresne napadnuteľné. Na celej kauze sa doteraz Tkačenko baví. ,,Pani manželka mi povedala "Je suis Tkačenko", čiže nakoniec to dobre odpadlo,'' zverejnil na sieti ďalší status. Ešte predtým však ironicky pridal ďalšiu otázku: ,,už niekto napísal hanopis na Marylina Mansona alebo to zas budem musieť urobiť ja?“

Na záver by sme chceli dodať, že náboženské presvedčenie, ale ani naše osobné názory, by nemali byť zámienkou toho, aby sme druhých urážali - ani osobne, ani na sociálnych sieťach.

Status nájdete v galérii:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 02:55