instagram/ dusanpasek
StoryEditor

Rozhodol sa odísť zo sveta rovnako, ako jeho otec. Dušan Pašek mladší si siahol na život

05.11.2021, 10:00
Celebrity
Smutná správa prišla dva dni po tom, čo zomrel hokejista Boris Sádecký.

V stredu zasiahla Slovensko smutná správa - a to, že mladý hokejista Boris Sádecký, zomrel po náhlom kolapse na ľade. K nečakanému a smutnému úmrtiu, sa vyjadroval aj generálny riaditeľ klubu, v ktorom Boris pôsobil. Dušan Pašek mladší sa ako odchovanec bratislavského hokeja rozhodol pokračovať v hokejovom svete práve prostredníctvom tímu Bratislava Capitals. Smutná správa ho dostala tak, ako celý tím. To ešte nikto netušil, že ďalšia rana onedlho príde opäť...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dušan Pašek (@dusanpasek)

Podľa medializovaných informácií mal Dušan Pašek mladší spáchať samovraždu na Kolibe. Pred 23 rokmi si rovnako siahol na život aj jeho otec, ktorý sa po ťažkých psychických problémoch rozhodol svoj život ukončiť vo svojej kancelárii. 

,,Nikdy nezabudnem, ako si mi na prvom rande zaspieval pod Michalskou bránou..ešte pred týždňom si bol plný života..nerozumiem..ale rešpektujem...odpočívaj v pokoji,'' poslala krásne vyznanie do neba Dušanovi jeho bývalá priateľka Miriam Kalisová. Oficiálne jeho smrť oznámil aj hokejový tím: 

,,Je to obrovská strata pre slovenský šport a pre každého, kto Dušana poznal. Mal pred sebou celý život a veľké plány, ako pomôcť slovenskému hokeju. Bol to môj najlepší priateľ a jeho smrť ma hlboko zasiahla. Chcem zároveň vyjadriť úprimnú sústrasť jeho najbližšej rodine.''

Vzhľadom na citlivosť témy nebudeme bližšie informácie o tom, čo sa konkrétne stalo - a prečo sa tak bývalý športovec a podnikateľ rozhodol, uvádzať. Rodine a pozostalým vyjadrujeme úprimnú sústrasť.

Ak máte vy alebo ktokoľvek vo vašom okolí psychické ťažkosti, ktoré pretrvávajú - neváhajte kontaktovať a vyhľadať pomoc. Tu nájdete na týchto linkoch: 

Liga za duševné zdravie

Linka Nezábudka

Ipčko

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 23:19