Už od začiatkov bola Angelina známa ako obrovská milovníčka detí - čo dokázala aj svojou rodinou. Je totiž biologickou mamou troch detí, pričom tri ďalšie si s hercom Bradom Pittom adoptovala. Svoj voľný čas a financie však venuje deťom po celom svete - do dnešného dňa totiž navštevuje Afriku, kde pomáha.shutterstock
StoryEditor

Našiel si kópiu svojej exmanželky? Nová priateľka Brada Pitta sa nenápadne podobá Angeline Jolie

02.11.2021, 10:00
Celebrity
Definitívny koniec Angeliny Jolie a Brada Pitta. Slávny herec má údajne novú priateľku, ktorá sa podobá jeho exmanželke.

Doteraz sa riešil vzťah Angeliny Jolie so svetoznámym spevákom The Weekndom, tentokrát prichádza na rad aj herečkin exmanžel, Brad Pitt. Ten má údajne novú známosť, ktorou má byť herečka a podnikateľka Lisa Stelly. Pred pár dňami ich zazreli v luxusnom hotelovom komplexe Bel Air, kde si najprv sadli do súkromného boxu a následne tam ostali celý víkend. Podľa portálu Radar Online tam nemal mať oskarový herec žiadne pracovné povinnosti, išlo o romantický víkend s novou potencionálnou partnerkou. 

Rozvod Angeliny Jolie a Brada Pitta sa ťahá už niekoľko rokov a je sprevádzaný mnohými škandálmi a ťažkosťami. Nie len, že ich za ten dlhý čas stál viac ako milión dolárov, stále nie je po ňom. Momentálne sa rozhoduje o majetkoch, ktoré ako manželský pár nadobudli. Obidvaja si za ten čas našli už niekoľkých partnerov, teraz má byť Bradov Pittov nový objav práve Lisa Stelly. V minulosti bola vydatá za syna slávneho Ozzieho Osbourna, za Jacka Osbourna, s ktorým má tri deti. Dokonca len pred mesiacom stále randila s hercom Skylarom Astinom. 

Ľudia si ale nemohli nevšimnúť údajnú podobnosť vo výzore novej partnerky a exmanželky Brada Pitta. Posúďte sami!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 03:52