instagram.com/maria.dusicka
StoryEditor

Malá Aria oslavuje svoj prvý rok: Mária Dušička a jej manžel venovali svojej dcére prekrásny dar

07.10.2021, 09:00
Celebrity
Rodina Dušičiek oslavuje prvý rok malej Arie. Venovali svojej dcére nevšedný, no prekrásny dar.

Mária Dušička a Majk Spirit sa poznali už dlhé roky, no spojilo ich až náhodné a najmä osudové stretnutie v Dubaji. Po ročnom randení sa zasnúbili a pár mesiacov po svadbe sa narodila Aria Viktória, ich dcéra, ktorá oslavuje svoj prvý rok narodenín. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maria Dušička (@maria.dusicka)

Ako sám Majk Spirit spomínal, stretnutie s Máriou mu zmenilo život. Po dlhých rokoch našiel svoju pravú lásku s ktorou si založil rodinu a teraz patria k najobľúbenejším a najsledovanejším rodinám nášho šoubiznisu.  

Okrem nádhernej veľkolepej oslavy dostala Aria dar, ktorý sa len tak nevidí. Majk Spirit jej venoval pieseň, ktorú vytvoril spolu s jej mamou, s jeho manželkou Máriou. “Dnes je to rok, čo si nám ukázala nový druh lásky. Ľúbim ťa moje malé bábo. Si to najlepšie, čo sa mi stalo. Som šťastný, že ja môžem byť tvoj tato. Moja dcérka, moje baby Aria. Spravil som ti song k tvojim prvým narodeninám, teda vlastne sme ho spravili spolu, ty, ja a tvoja mama Mária. Púšťame ho dnes von do sveta, aby si ho užili všetky šťastné babies a všetci dobrí rodičia. Viem, že by si to tak chcela”, napísal hrdý otec vo svojom instagramovom príspevku.

Pieseň venovanú Arii si môžete vypočuť tu:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 01:48