Facebook/Ivana Christová
StoryEditor

Dcéra Ivany Christovej by sa dnes mohla živiť ako modelka. Po kom však zdedila exotické črty?

19.09.2017, 12:30
Celebrity
Úprimne si v redakcii myslíme, že ak by sa dcéra Ivany Christovej zúčastnila novodobej súťaže Miss, zaručene by zvíťazila ako jej mama!

Od momentu, kedy sa Ivana Christová stala kráľovnou krásy ubehlo už 28 rokov. Dokonca je považovaná za jednu z najvýraznejších víťaziek súťaže československej Miss v histórii. Ivana je slovenskej národnosti s bulharsko-maďarskými koreňmi. Po prevzatí titulu Miss, odišla do Dominikánskej republiky na súťaž Miss Maja International 1989, ktorú vyhrala. Potom začala pracovať v Spojených štátoch ako modelka. Po pobyte v New Yorku sa presťahovala do Paríža. Následne prenikla na titulné stránky módnych časopisov a v 90. rokoch 20 storočia sa stala vyhľadávanou tvárou kozmetických značiek a reklamných kampaní. 

Jej život zásadne zmenilo tehotenstvo a narodenie dcéry Daniely. S jej otcom, francúzskym podnikateľom vietnamského pôvodu, však Christovej manželstvo dlho nevydržalo. Z Daniely vyrástla krásna mladá dáma. Ivana ju vychovávala sama, tak isto ako ona bola vychovávaná iba svojou mamou. Žijú si však šťastný život a jedna pre druhú sú veľkou oporou. Sú ako dve sestry, z ich krásneho úsmevu srší pozitívna energia a dokonca spolu pôsobia v jednej kozmetickej spoločnosti, kde pre ženy vytvárajú krajší život. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 06:42