Kto z horoskopu míňa najviac peňazí?unsplash
StoryEditor

Bezhlavo kupujú veci, ktoré nepotrebujú: Tieto znamenia utrácajú najviac peňazí z celého horoskopu

26.10.2024, 13:00
ASTRO

Niektoré z vás si odkladajú každý peniaz z výplaty, aby si mohli našetriť n dovolenku, nové auto či kuchynskú linku. Existujú však aj také ženy, ktoré šetriť nevedia a zarobené peniaze míňajú bezhlavo a nepremyslene. Pozrite sa, kto z horoskopu utráca najviac peňazí.

Nižšie spomínané znamenia zverokruhu sa nestarajú o to či majú z čoho zaplatiť účty. Šetrenie im nič nehovorí, v nakupovaní sú impulzívne a sebecké. Okrem toho utrácajú peniaze aj za veci, ktoré v skutočnosti nepotrebujú. Pripomína vám to niekoho z vašich blízkych alebo ste v tomto opise našli samé seba? Zistite, ktoré ženské znamenia radi míňajú peniaze.

Baran

Ženy, ktoré sa narodili v znamení Barana, sú veľmi temperamentné, energické a impulzívne. Práve kvôli týmto vlastnostiam často konajú skôr než si to poriadne premyslia. Nielenže nakupujú bezhlavo, ale nevedia odolať aktuálnym trendom v akejkoľvek oblasti. V šatníku tak majú nespočetné množstvo oblečenia, v kúpeľni skrinku plnú nepoužitej kozmetiky a po stoloch mnoho dekorácii. Niet sa teda čomu čudovať, že majú finančné problémy, ktoré však zvyknú riešiť ďalším nakupovaním.

Býk

Peniaze radi utrácajú aj ženy narodené v znamení Býka. Keďže milujú všetko, čo je pekné, často sa obklopujú prepychovými a luxusnými vecami. Záležať si dávajú najmä na vzhľade svojej domácnosti. Každá návšteva, ktorá k nim príde, je nadšená z vecí, ktoré sa u nich nachádzajú. Či už sú to drahé obrazy, nábytok, voňavé sviečky alebo nevšedné dekorácie. Síce si na všetko zarobia peniaze samy, šetriť absolútne nevedia.

Lev

Aj Levice vedia minúť celú svoju výplatu v deň, keď ju dostanú. Dosť im záleží na tom, aby vyzerali za každých okolností dobre. Takisto potrebujú byť stredobodom pozornosti všade, kam prídu. Páve z tohto dôvodu často chodia na rôzne skrášľujúce procedúry, v obchodoch sa nepozerajú na cenovky a kupujú si drahé dovolenky, aby sa s nimi mohli pochváliť na sociálnych sieťach.

Elementy ženy: Štylistka Zuzana Kanisová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. október 2024 13:02