Kozorožce by si tento víkend mali dopriať zaslúžený relax.Shutterstock
StoryEditor

Čo o tomto víkende hovoria hviezdy? Kozorožec oddýchni si, Lev pozor na vzťah

25.10.2024, 12:00
ASTRO

Jeseň je v mnohých ohľadoch nevyspytateľná, a rovnaké to bude aj tento víkend. Niekomu chýba blízka osoba, iní by si zasa mali dopriať oddych. Ak potrebujete astrologickú radu, tento horoskop je pre vás. Nechajte si poradiť od hviezd a prežite tie najkrajšie oddychové dni.

Váhy

Milujete individuálnu prácu, avšak niekedy sa treba prispôsobiť aj tej kolektívnej. Nezabúdajte na to, že na svete nie ste sami a skúste pracovať na svojom spoločenskom nastavení. Učte sa lepšej komunikácií alebo vyrazte za priateľmi. Práve tieto dni sú na socializáciu ako stvorené. S druhými ľuďmi nemusíte tráviť dlhé hodiny. Postačí vám aj zopár minút a budete sa cítiť oveľa lepšie.

Škorpión

Tento víkend by ste nič nemali nechávať na náhodu. Aj keď milujete spontánnosť, vaše činnosti si tento víkend radšej naplánujte. Premyslite si vaše konanie, pretože ak tak neurobíte, mohli by ste to následne oľutovať. Nebojte sa zapojiť vašu vynaliezavosť a kreativitu. Ak sa vám to podarí, som presvedčená, že váš víkend bude mimoriadne prínosný.

Elementy ženy: Štylistka Zuzana Kanisová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. október 2024 16:36