Kozorožce by si tento víkend mali dopriať zaslúžený relax.Shutterstock
StoryEditor

Čo o tomto víkende hovoria hviezdy? Kozorožec oddýchni si, Lev pozor na vzťah

25.10.2024, 12:00
ASTRO

Jeseň je v mnohých ohľadoch nevyspytateľná, a rovnaké to bude aj tento víkend. Niekomu chýba blízka osoba, iní by si zasa mali dopriať oddych. Ak potrebujete astrologickú radu, tento horoskop je pre vás. Nechajte si poradiť od hviezd a prežite tie najkrajšie oddychové dni.

Posledný októbrový víkend je za dverami. Aj keď počasie nám aktuálne veľmi nepraje, verím, že sa vám oddychové dni podarí prežiť v spokojnom a šťastnom naladení. Ak neviete ako na to, nechajte si radiť radami šitými priamo pre vás!

Baran

Tento víkend by ste sa mali zamerať na seba. Tentokrát oveľa viac ako predtým, sa vám ozýva vnútorný hlas. Neignorujte ho, práve naopak. Počúvnite ho a konajte presne tak, ako si to vaše telo želá. Ak si pýta oddych, neváhajte mu ho dopriať. Ak potrebujete čas s priateľmi, rozhodne za nimi vyrazte.

Býk

Nehľadajte vo všetkých len to dokonalé. Všetkých okolo vás by ste chceli mať ideálnych, avšak takto svet nefunguje. Skúste sa naopak zamerať na to skutočné a úprimné a všímajte si, čo si na ľuďoch vážite. Ak cítite, že je vo vašom okolí toxický človek, radšej sa s ním viac nestretávajte. Neprospieva vám to a uberá vám to z energie.

Elementy ženy: Štylistka Zuzana Kanisová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. október 2024 16:35