Niektorým znameniam jeseň dokonale pristane, patríte medzi ne aj vy?Shutterstock
StoryEditor

Milujú trenčkoty, zemité farby či roláky. Týmto znameniam jeseň dokonale pristane

07.10.2024, 17:00
ASTRO

To, že ráno stojíme pred skriňou a netušíme čo si obliecť, poznáme asi všetky. Pre isté dámy to je však oveľa jednoduchšie, ako pre iné. A rovnako to platí aj na jeseň. Niektorým znameniam zverokruhu toto ročné obdobie dokonale pasuje. Iné sa trápia, že skončilo ich milované leto, alebo sa tešia na zasnežené mesiace. Toto sú znamenia, ktorým móda jesene pasuje absolútne perfektne.

Leto skončilo a na tenké topíky či šortky už pomaly, ale isto zabúdame. Na druhej strane sme ešte nevytiahli hrubé bundy a kabáty. Aktuálne čas praje elegantnej a nevyspytateľnej, jeseni. Aj keď sa to možno nezdá, niektoré znamenia sú pre daždivý a listnatý čas ako stvorené.

Panna

Prvým znamením, ktoré práve počas jesene vyzerá najlepšie, je panna. Miluje eleganciu, jednoduchosť a čistotu. A presne tieto oblasti  aktuálne vyniknú úplne najideálnejšie. Či už v podobe obľúbených trenčkotov alebo štýlových kabátov až po zem. Panny sú typické tým, že im perfektne pristanú zemité farby. Potrpia si na svojom výzore a najčastejšie ich stretnete krásne upravené. Ďalším faktom je, že ľudia narodení v tomto znamení milujú svoj pokoj, ktorý sa odráža aj v ich outfitoch. Kedy ho prejaviť, ak nie na jeseň?

image

Pannám dokonale pristanú jesenné trenčkoty a zemité fabry.

Shutterstock
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. október 2024 14:25