August podľa luny.dreamstime
StoryEditor

Život podľa Luny na celý august každý deň: Prinesie pokojnejšiu energiu

25.07.2024, 12:00
ASTRO

Spomalenie, relax, vychutnávanie si plodov svojej práce. To sú charakteristiky augustových dní, ktoré nám prinesú konečne TROCHU POKOJNEJŠEJ ENERGIE.

C

20. 8. Urobme niečo pre svoje chodidlá a lymfatický systém. Ráno si chodidlá vymasírujme, prípadne sa prejdime po orosenej tráve. Občerství nás to a okrem toho v týchto dňoch masáž pôsobí najúčinnejšie.

Mesiac v znamení Rýb

C

21. 8. Hýbte sa! Nech zvolíte akúkoľvek pohybovú aktivitu, prospejete svojmu telu vo všetkých ohľadoch. Vhodný čas na odstraňovanie chĺpkov, kurích ôk, bradavíc a plesní. Vlasy si neumývame ani nestriháme.

Mesiac v znamení Rýb

C

22. 8. Venujme sa domovu a záhrade. Za priaznivého počasia dôkladne vyvetráme miestnosti, periny a matrace. V záhrade odstraňujeme odkvitnuté kvetenstvá trvaliek a letničiek a plejeme burinu.

Mesiac v znamení Rýb

C

23. 8. Cítite napätie? Sústreďte sa na dýchanie a hovorte si: „Nadychujem lásku, vydychujem všetko zlé.“ Spojte ukazováky a palce oboch rúk a zľahka ich tlačte proti sebe. Ostatné prsty zovrite v päste. Tlak vyvíjajte minútu, potom uvoľnite.

Mesiac v znamení Barana

C

25. 8. Posilnite nervy stravou. Balzamom na nervy je naklíčená špalda, ktorá rovnako ako iné celozrnné druhy obilnín obsahuje veľké množstvo vitamínov, minerálnych látok a stopových prvkov. Výborný čas na zber úrody.

Mesiac v znamení Býka

C

26. 8. Býk ovplyvňuje krk a mandle. Ráno si uterákom premasírujeme krk – uvoľnia sa nám stavce a myseľ. Jeme potraviny bohaté na vitamín B (celozrnné výrobky, syr, vajcia, kvasnice...)

Mesiac v znamení Býka

C

27. 8. Využite silu automasáže. Palcom jednej ruky premasírujte dlaň druhej, končeky prstov trite až do zahriatia – prebudíte tak uzdravovacie schopnosti organizmu. Zaspievajte si. Kto spieva, je šťastný.

Mesiac v znamení Blížencov

C

28. 8. Urobte niečo pozitívne. Už ste dnes niekoho pochválili? Ak nie, urobte tak čo najskôr, a pochváľte aj seba, pochvala je tá najväčšia odmena. Myslite aj konajte veľkoryso, dvojnásobne sa vám to vráti.

Mesiac v znamení Blížencov

C

29. 8. Deň vhodný na očistu. Pite očisťujúce čaje (napríklad žihľavový), do jedálnička zaradíme fenikel a artičoky, ktoré podporujú detoxikačnú prácu pečene. Bielizeň perieme s menším množstvom prášku.

Mesiac v znamení Raka

C

30. 8. Rak ovplyvňuje trávenie. Nezaťažujte trávenie mastnou stravou, nejedzte strukoviny ani čerstvé pečivo, nafukovali by vás. Pite mätový, feniklový, zelený alebo harmančekový čaj.

Mesiac v znamení Raka

C

31. 8. Lev ovplyvňuje srdce a krvný obeh. Doplňte si vitamín C, najlepšie čerstvou šťavou z pomaranča, pôsobí proti zvyšovaniu hladiny cholesterolu v krvi, zlepšuje krvný obeh a dodáva energiu.

Mesiac v znamení Leva

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. september 2024 21:13