Zistite, čo vás čaká najbližšie dni.dreamstime
StoryEditor

Blíženci by sa mali pozerať viac na seba, Panna pocíti závisť: Prečítajte si astrologickú predpoveď na najbližšie dni

13.05.2024, 11:30
ASTRO

Astrológia si pre vás pripravili predpoveď na týždeň od 13. do 19. mája. AK túžite vedieť, čo vás najbližšie dni čaká, čítajte ďalej.

Strelec

Uvoľnite sa. Takto by malo znieť vaše motto na najbližšie dni. Už dlhšiu dobu ste nepodnikli nič zábavné ani dobrodružné. Nebojte sa preto vyskúšať nejaký adrenalínový šport alebo si kúpte letenku do vysnívanej destinácie. Čo sa týka vzťahov, mali by ste si začať viac vážiť partnera, ktorý takisto ako vy potrebuje počuť pekné slová. 

Kozorožec

Najbližšie dni pocítite úzkosť a stres. Dôvodom toho bude najmä fakt, že už dlhšie máte pochybnosti ohľadom vášho vzťahu. Nielenže partnera upodozrievate, ale všímate si len jeho negatívne stránky a neustále mu niečo vykrikujete. Pokúste sa s ním preto porozprávať o svojich pocitoch a verte, že sa všetko obráti na dobré. 

Vodnár

Túžite sa posunúť ďalej v kariérnej oblasti? Práve najbližšie dni dostanete možnosť splniť si svoje túžby a začať tak budovať biznis, o ktorom ste snívali. Vo vzťahu s partnerom sa musíte začať viac snažiť. Venujte mu pozornosť, pripravte preňho romantickú večeru alebo ho pozvite do kina. Ak ste nezadané, vybehnite niekam von a možno spoznáte niekoho zaujímavého. 

Ryby

Snažíte sa urovnať vzťahy s najbližšími? Robíte správne. Nemôžete totiž myslieť len na seba a svoje potreby. Koncom týždňa očakávajte príjemne strávený čas s partnerom, ktorý si pre vás pripravil prekvapenie. Síce to nebude nič veľké, no poteší vás jeho snaha. Ak ste nezadané, na svojho pravého si budete musieť ešte počkať. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. október 2024 07:20