Zistite, čo vás čaká najbližšie dni.dreamstime
StoryEditor

Blíženci by sa mali pozerať viac na seba, Panna pocíti závisť: Prečítajte si astrologickú predpoveď na najbližšie dni

13.05.2024, 11:30
ASTRO

Astrológia si pre vás pripravili predpoveď na týždeň od 13. do 19. mája. AK túžite vedieť, čo vás najbližšie dni čaká, čítajte ďalej.

Lev

Tento týždeň bude zameraný na vzťahy. S rodinným príslušníkom sa nezhodnete v názoroch a spôsobíte tak medzi vami napätie. Neodkladajte však riešenie tohto konfliktu na neskôr a urovnajte ho hneď. Čo sa týka vzťahu s partnerom, budete musieť viac zabrať. Prejavte mu preto náklonnosť, dajte si záležať na pekných slovách či nežných dotykoch. 

Panna

Najbližšie dni budete pociťovať závisť. Prekáža vám, že iní majú to, čo vy nie? Mali by ste si uvedomiť, že všetko je tak, ako má byť. Ak chcete niečo vo svojom živote zmeniť, musíte preto niečo urobiť. Skúste sa preto najbližšie dni zamyslieť nad tým, čo od života naozaj chcete, aké sú vaše sny a túžby. Budúci týždeň na ich plnení môžete začať pomaly pracovať. 

Váhy

Čaká vás príjemný týždeň. Nielenže sa konečne zlepší vaša finančná situácia, ale podarí sa vám urovnať spory s rodinou. Vo vzťahu s partnerom zažijete romantický víkend plný vášne a erotiky. Aby ste sa zblížili ešte viac, úprimne sa spolu porozprávajte o vzájomných pocitoch. Ak ste nezadané, na toho pravého si budete musieť ešte počkať. 

Škorpión

Neustále pracujete, no zanedbávate seba aj svojich najbližších. Urobte si preto pár dní voľna a užite si prítomnosť jeden druhého. Môžete si grilovať na záhrade alebo podniknúť nejaký zaujímavý výlet do prírody. S partnerom sa nehádajte a neriešte zbytočnosti. Verte, že to pomôže vám obom. Ak ste nezadané, skúste pozvať na rande osobu, ktorá sa vám už dlhšie páči. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. október 2024 04:56