Tieto znamenia sú neuveriteľne asertívne.dreamstime
StoryEditor

Jednajú sebaisto a neboja sa vyjadriť názor: Toto sú najasertívnejšie znamenia zverokruhu

11.05.2024, 17:00
ASTRO

Podľa astrológie existujú tri znamenia zverokruhu, ktoré jednajú sebaisto, neboja sa vyjadriť svoj názor, no popri tom sa pozerajú aj na potreby ostatných. Zistite, či náhodou aj vy nepatríte k najasertívnejším znameniam horoskopu.

Asertivita patrí k pozitívnym vlastnostiam. Vďaka nej dokáže totiž človek prekonať aj tie najťažšie životné situácie. Nižšie spomínané znamenia zverokruhu sa narodili s poriadnou dávkou asertívnosti. Nielenže dokážu jednať sebaisto a neboja sa vyjadriť svoj názor, ale sú bojovné, cieľavedomé a ambiciózne. Pozrite sa, či sa v najasertívnejších znameniach nájdete aj vy.  

Býk

Ľudia narodení v znamení Býka sú citovo vyrovnaní, neuveriteľne silní a spoľahliví. K asertívnym znameniam sa radia najmä preto, že sa snažia vyhovieť každému, neboja sa podať pomocnú ruku a celý život stoja pevne nohami na zemi. Okrem toho sa vždy snažia stáť za svojim názorom, ľahko nájdu riešenie na každý problém a vďaka tvrdohlavosti sú schopní odmietnuť to, čo nie je správne alebo vhodné v danej situácii.  

Lev

Asertívni sú aj ľudia narodení v znamení Leva. Keďže si vedia poradiť v každej jednej životnej situácii a nikdy neplytvajú časom na zbytočnosti, dokážu zhodnotiť, kedy je správny čas povedať “nie“. Takisto sa snažia vždy ochrániť ľudí okolo seba, sú dobrosrdeční a rázni. Aj keď dokážu byť občas sebeckí, bývajú obklopení množstvom priateľov, u ktorých si vybudovali rešpekt.

Strelec

Aj keď je so Strelcami ťažké niekedy vyjsť, sú to milujúci, spoločenskí a energickí ľudia, ktorí nemyslia len na svoje potreby. Okrem toho sú neuveriteľne asertívni, vďaka čomu vedia povedať, kedy “dosť“. Vždy si presadia svoj názor, v komunikácii sú profesionáli a jednajú racionálne. Práve vďaka všetkým týmto vlastnostiam sa najlepšie uplatnia na vedúcich pozíciách, kde je potrebné robiť rozhodnutia a riešiť problémy.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. júl 2024 21:18