Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na rok 2024.dreamstime
StoryEditor

Veľký horoskop na rok 2024: Býk si musí dať pozor na financie, Blížencov čakajú zásnuby

15.12.2023, 09:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, čo vás čaká v budúcom roku? Pripravili sme si pre vás horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a naopak, kde si dať pozor v roku 2024! Pozrite sa na svoju astrologickú predpoveď a nahliadnite do budúcnosti.

Strelec

Rok 2024 pre vás bude kľúčový, a to najmä čo sa týka vášho partnerského vzťahu. Keďže s ním nie ste spokojné, začnete vo vašom vzťahu hľadať pre a proti a aj keď budete s partnerom prechádzať kolo vzájomných rozhovorov, zistíte, že je čas odísť. To, či bolo vaše rozhodnutie správne, potvrdí až nová osoba, pri ktorej prídete na to, že bývalý vzťah bol len o priateľstve a až teraz prišla na rad ozajstná láska.

Kozorožec

Neustále o všetkom pochybujete a práve s týmto pocitom začnete aj rok 2024. Je váš partner naozaj ten pravý a robíte prácu, ktorá vás baví? Mali by ste si uvedomiť, že nič nie je dokonalé a nie každý deň musí byť ten najkrajší. Ak sa konečne začnete pozerať na veci reálne, pochopíte, že máte všetko, čo ste vždy chceli.

Vodnár

Rok 2023 bude pre vás naozaj zaujímavý. Ozve sa vám totiž niekto z minulosti, koho ste hlboko milovali, no svoj vzťah neuzavreli. Okamžite vám rozhodí súčasnosť. Dajte si však pozor na to, aby ste sa nezamotali, pretože minulosť by sa mohla zopakovať. Uvedomte si, že to, čo bolo, sa už vrátiť nedá a vy máte so súčasným partnerom možnosť vybudovať stabilný vzťah.

Ryby

Ani vzťahy, ani práca nebudete v roku 2024 na vašom prvom mieste. Keďže ste tvorivé a intuitívne, najbližšie mesiace dostanete možnosť viac rozvinúť svoje talenty. Nebojte sa preto vyskúšať nejaký nový šport, viac cestujte a skúmajte neprebádané. Koncom roka tak budete konečne vaša duša naplnená a pripravená na lásku či prvé veľké úspechy v práci.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. október 2024 04:34