Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na rok 2024.dreamstime
StoryEditor

Veľký horoskop na rok 2024: Býk si musí dať pozor na financie, Blížencov čakajú zásnuby

15.12.2023, 09:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, čo vás čaká v budúcom roku? Pripravili sme si pre vás horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a naopak, kde si dať pozor v roku 2024! Pozrite sa na svoju astrologickú predpoveď a nahliadnite do budúcnosti.

Lev

Na vzťahu treba pracovať. Práve táto veta vás bude sprevádzať rokom 2024. Či už ste čerstvo zamilované alebo sa nachádzate v dlhodobom vzťahu, najbližšie mesiace sa budete snažiť prebudiť novú iskru, ktorá vám už dlho chýba. Pripraviť sa preto môžete na dovolenky, nezabudnuteľné výlety a množstvo romantických večerí. Pozor si však dajte na muža, ktorý sa okolo vás motá už pár týždňov. Budúci rok sa vás bude snažiť obalamutiť.

Panna

Tento mesiac sa vám konečne podarilo nájsť prácu snov, no aby ste si udržali svoje miesto, v roku 2024 sa budete musieť viac snažiť. Rozvíjajte preto svoje zručnosti, objavujte svoje nové schopnosti a nebojte sa zariskovať. Čo sa týka vzťahov, začiatkom roka očakávajte stagnáciu, ktorá bude zapríčinená výčitkami z partnerovej strany. Keďže ste v minulosti urobili pár prešľapov, v roku 2024 máte možnosť ich napraviť.

Váhy

Čaká vás veľmi ťažký rok. V práci sa vám síce bude dariť, no v partnerskom vzťahu sa odhalí vaša nevera. Ak nechcete prísť o svoju polovičku, v roku 2024 budete mať príležitosť na vzťahu skutočne zapracovať. Nebojte sa, podarí sa vám to, no to len vtedy, ak zmeníte svoj prístup, urovnáte všetky spory a už nikdy nepodľahnete chvíľkovému flirtu.

Škorpión

Začiatkom roka budete prežívať ťažké obdobie plné stresu, úzkosti a depresie. Aby ste ho prekonali, budete musieť niečo zmeniť. Keďže už dlhšie stojíte na jednom mieste, mali by ste porozmýšľať nad novými cieľmi. Zároveň sa budete musieť zbaviť ľudí okolo seba, ktorí vám neprajú úspech a ani šťastie. Koncom roka sa môže všetko obrátiť na dobré, no budete musieť naozaj zabrať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
11. máj 2024 10:03