Začína sa rok dreveného draka.dreamstime
StoryEditor

Začína sa rok DREVENÉHO DRAKA: Bude nám vládnuť od 10. februára 2024 do 28. januára 2025

15.12.2023, 10:29
ASTRO

Čínsky horoskop 2024 prináša len samé pozitíva. Vládnuť nám bude Drak. Ten sa považuje za SYMBOL RADOSTI, ŠŤASTIA, SILY A LÁSKY. Drak je uctievaný pre svoju silu, múdrosť a úspechy. Jeho energia prichádza všetko urovnať a dať veci do poriadku.

ZAJAC (1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Budete toho musieť veľa zvládnuť

Aký je Zajac?

Narodil sa v znamení poctivosti a múdrosti. Je inteligentný, dobre vychovaný, dáva prednosť tichému a pokojnému životu. Nemá rád nepríjemnosti a snaží sa vyhýbať všetkým hádkam. Miluje pokoj a mier a má upokojujúci vplyv na ľudí, ktorí ho obklopujú.

Máva mnoho záujmov a dokáže oceniť umenie a aj príjemnejšie stránky života. Vie, ako sa tešiť zo života a častejšie ho budú priťahovať dobré reštaurácie a nočné bary v meste.

Zajac je vtipný a inteligentný rečník a miluje rozhovory na úrovni. Ľudia často vyhľadávajú jeho názory a rady a môžu sa spoľahnúť na jeho diskrétnosť a diplomatické správanie.

Len málokedy je rozčúlený a tvári sa, že je slepý, len preto, aby zachoval vo svojom okolí mier. Zajac s každým rád dobre vychádza, ale neznáša akúkoľvek kritiku. Bude jedným z prvých, kto sa vzdá, keď sa objavia nepríjemnosti.

Čo čaká Zajaca

Rok Draka bude pre vás rokom plným zmien, no ak zostanete v strehu, môžete minimalizovať jeho negatívny vplyv na vaše znamenie. Mnoho dní v roku prinesie nepríjemnosti, ale vďaka Zajacovmu plánovaniu a usilovnosti, mu môže Drak priniesť aj veľa poučného.

V zamestnaní sa mnoho Zajacov rozhodne zostať vo svojej doterajšej pozícii. Budete musieť toho naozaj veľa zvládnuť. Rok Draka sa vám môže javiť priam ako otrokársky. Sústreďte sa na svoju prácu a zlepšíte si pracovnú povesť. Nadriadení vám môžu ponúknuť zvýšenie platu, či pracovný postup. Ak uvažujete o tom, že tento rok zmeníte prácu, vydržte. Na trhu práce bude neľútostná konkurencia, málo dostupných miest v tom odbore, ktorý dokonale ovládate. Venujte sa školeniam, získavajte nové informácie a potrebné kontakty.

Vďaka svojej starostlivej povahe Zajac obvykle dobre hospodári so svojimi finančnými prostriedkami. V roku Draka by ste mali byť v tejto oblasti ostražití. Čaká nás mnoho turbulencií na finančných trhoch, budete potrebovať radu odborníka a keď budete mať pochybnosti, radšej peniaze neinvestujte a nemíňajte. Tento rok nepraje riskovaniu alebo nepozornosti, a to v žiadnej oblasti.

Spoločenský a rodinný život vám bude prinášať mnoho radosti. Budete sa venovať svojim blízkym a najmä svojim láskam, budete plánovať zaujímavé činnosti a tráviť čas pri spoločných aktivitách. Možno sa rozhodnete zrenovovať svoj domov, čo je vďaka vášmu vkusu vynikajúci nápad.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. október 2024 04:25