Každé znamenie túži po inom druhu dovolenky.dreamstime
StoryEditor

Dokonalý relax podľa hviezd. Zistite, po akej dovolenke túži JEHO znamenie

30.05.2023, 19:00
ASTRO

Niektorí milujú more, iní hory, ďalší uprednostňujú hlučné zábavy a niekto zasa pokoj samoty. Skôr ako sa s partnerom „pohádate“ o dovolenkovú destináciu, prezrite si, PO ČOM TÚŽI JEHO ZNAMENIE.

ŠKORPIÓN

Polihovanie na piesočných plážach a slnečný kúpeľ.

Potrebuje mať pocit, že dovolenku vyberá on, ale dokáže vyjsť v ústrety potrebám svojich najbližších. Pre dokonalý relax potrebuje počuť šumenie mora, kúpať sa v jeho vlnách a pozerať sa na nekonečné zore nad hladinou. Neprekáža mu ani povaľovanie na piesočných plážach a nekonečné opekanie sa na silnom slnku. Vyberte sa s ním do Grécka, na Cyprus či na čarovnú Krétu.

Hviezdy radia:

Pocit, že musíte všetko vidieť a všade byť, bude silou, ktorou v dobrom zmysle slova ovplyvníte svojich najbližších.

STRELEC

Rodení prieskumníci lesnej divočiny.

Pre neho je aktívnym relaxom celý život, preto sa zdá, že dovolenku ani nepotrebuje. Pre vás však môže byť životne dôležitá, presvedčte ho preto o jej nutnosti. Vyberte sa spolu aspoň na dva týždne na chalupu do alebo do hôr. Miluje prírodu, a tak sa nečudujte, keď ráno zmizne v lese a vynorí sa z neho až v neskoré popoludnie, keď už od hladu nebude vidieť.

Hviezdy radia:

V druhej polovici augusta sa vám podarí nadchnúť sa pre ten najbanálnejší typ dovolenky. Aj pri nej dokážete zmysluplne využiť ponúkaný čas.

KOZOROŽEC

Lámanie rekordov v akomkoľvek športe.

Zrodil sa pre pohyb, preto na každej dovolenke bude vyhľadávať aktívny relax. Behanie na čerstvom vzduchu, lámanie rekordov v plávaní či behanie po okolitých kopcoch, to je pre neho predstava ideálnej dovolenky. Vyberá si miesta, kde ho nevyrušuje mestský ruch, preto si s ním zájdite do niektorého z našich národných parkov alebo objavte krásy tých zahraničných v Alpách či na Kaukaze.

Hviezdy radia:

Zabudnite na pokušenie experimentovať a doprajte si dovolenku na osvedčenom mieste. Staviť na istotu v neistej dobe nie je chybou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. máj 2024 05:21