Každé znamenie túži po inom druhu dovolenky.dreamstime
StoryEditor

Dokonalý relax podľa hviezd. Zistite, po akej dovolenke túži JEHO znamenie

30.05.2023, 19:00
ASTRO

Niektorí milujú more, iní hory, ďalší uprednostňujú hlučné zábavy a niekto zasa pokoj samoty. Skôr ako sa s partnerom „pohádate“ o dovolenkovú destináciu, prezrite si, PO ČOM TÚŽI JEHO ZNAMENIE.

RAK

Milovníci vody a starých príbehov.

Sú to deti vody a mora, milujú ranné východy slnka nad trblietajúcou sa hladinou. Nestačí im však len opaľovanie. Hoci sa to nezdá, milujú dobrodružstvo, cestovanie po miestach, ktoré sú opradené dávnymi historkami a dokonca aj strašidelnými príbehmi. Môžete ich prekvapiť aj pobytom na osamelom ostrove obklopenom Jadranským morom. Ideálnymi letoviskami sú preto Chorvátsko, Taliansko, ale i Egypt.

Hviezdy radia:

Neodkladajte svoju dovolenku. Hneď na začiatku augusta vás postretne šťastie, nájdete výhodnú last minute ponuku a zmeníte prostredie. Nič lepšie nemôžete urobiť pre svoje vybité baterky.

LEV

Uprednostňuje luxus a exotiku.

Je náročný, potrebuje oslniť rozprávaním o exotických miestach, ktoré videl na vlastné oči. Ak vám to finančné možnosti dovolia, umožnite mu to. Ak nie, vyberte sa aspoň na dobrodružnú výpravu po stopách gotických majstrov či za drevenými kostolíkmi na východe Slovenska alebo nasadnite do auta a objavujte niektorý zo zapadnutých ostrovčekov Jadranu. Lev sa hneď v prvý deň skamaráti s domorodcami a večer už bude stredobodom ich osláv.

Hviezdy radia:

Planéta Venuša vám prinesie na dovolenku horúcu vášeň a temperament. Rada znie: neriskujte nič, robte len to, na čo máte dostatok síl.

PANNA

Dokonalý poriadok uvidí aj zo štítov hôr.

Miluje poriadok, preto ju určite neoslovíte cestovaním po južanských krajinách, kde hrá hlavnú úlohu spontánnosť a nie striktná usporiadanosť. Zoberte ju do našich hôr, pretože miluje túry a obdivuje úžasný poriadok, ktorý vidí v prírodnom usporiadaní. Pri pohľade do hlbokých údolí pocíti veľké šťastie, že pri nej stojíte práve vy. Najväčšiu radosť by ste jej urobili, keby ste sa vybrali na ďaleký Island.

Hviezdy radia:

Nezamieňajte si dovolenku za službu svojim blízkym. Ak túžite po zmene prostredia, nemôžete si vybrať lepší čas ako leto.

VÁHY

Harmóniu hľadajú v luxusných wellness centrách.

Milujú pekné miesta, kde sa cítia harmonicky a dobíjajú sa energiou. Uprednostňujú hotely s wellness centrami, kde si oddýchne nielen telo, ale aj duša. Keby mali na svoju dovolenku dostatok financií, vybrali by si jedno z luxusných letovísk, ako je Monte Carlo, Capri či Florida. Výhodou spolužitia s nimi je, že sa dokážu za každých okolností dohodnúť. Nadovšetko totiž milujú harmonické partnerské vzťahy.

Hviezdy radia:

Prelom augusta a septembra bude omnoho priaznivejší na to, aby ste sa vybrali na dovolenku. Zmeny, ktoré vám prinesie, budú znamenať slobodnejší život.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 23:41