Pozrite sa, aké sexuálne hračky obľubujú jednotlivé znamenia v spálni.dreamstime
StoryEditor

Erotické hračky podľa znamenia: Zistite, čo by sa páčilo v posteli Býkovi, Blížencom alebo Rybám

08.04.2023, 19:00
ASTRO

Chcete vedieť, po čom tajne túži váš partner v posteli? Či už je to vibrátor, putá alebo bičík, pripravili sme si pre vás zoznam erotických hračiek, ktoré obľubujú jednotlivé znamenia. Pozrite sa, čo by sa páčilo Býkovi, Blížencom alebo Rybám.

Lev

Keďže Levy zbožňujú byť v centre pozornosti, v posteli ocenia všemožné postroje, bičík, putá alebo konštrukcie na zavesenie. Najobľúbenejšou hračkou je však pre nich zrkadlo a vibrátor, ktorý dokáže zasiahnuť bod G a stimulovať klitoris.

Panna

Muži narodení v znemení Panny sa dokážu oddávať sexu 24/7. To znamená, že milujú erotické hračky, ktoré si môžete vziať kamkoľvek. Siahnuť by ste mali po erekčnom krúžku, masážnych strojčekoch alebo vibrátore s pulzujúcimi tlakovými vlnami.

Váhy

Muži, ktorí sa narodili v znamení Váhy, majú v sexe radi čokoľvek. Na jednej strane ich vzrušuje, keď dostanú mierny výprask, no na druhej túžia po jemnosti a hravosti. Práve z tohto dôvodu sú pre nich vhodné putá, bičík, pierka, Venušine guličky či všemožné erotické šperky.

Škorpión

Škoprióni sú veľmi vášniví a sex vnímajú ako niečo posvätné. Keďže túžia ovládnuť svoju partnerku, obľubujú hračky na zväzovanie, ale aj vibrátory na diaľkové ovládanie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 09:17