Apríl v znamení sexu.dreamstime
StoryEditor

Váš SEX horoskop na APRÍL: Je čas v milostnom živote konať!

04.04.2023, 15:07
ASTRO

Sezóna ohnivého Barana končí s ranou v podobe zatmenia Slnka v novom mesiaci. Takže môžete očakávať, že "horúčavy" vo vašom milostnom živote sa tento rok v apríli úplne zvrhnú. V podstate je to sexi mesiac pre všetky znamenia zverokruhu, pretože Venuša, planéta, ktorá vládne našim milostným životom, sa presťahuje do Blížencov milujúcich zábavu, čím výraz „aprílové prehánky“ prináša úplne nový význam.

Lev

Slobodní: Tento mesiac sa cítiš ukecaný, slobodný Lev, a môžeš poďakovať splnu vo Váhach, že ti dal tento dar. Spln mesiaca osvetľuje komunikáciu vo vašom živote, takže sa môžete stretnúť s tým, že sa rozprávate s najrôznejšími novými ľuďmi. To znamená, že si určite nájdite čas aj na počúvanie. Tento mesiac je o výmene informácií vo všetkých sektoroch vášho života, takže si naplánujte rande a buďte otvorení novým témam konverzácie. Môže vás to priviesť k niekomu alebo niečomu, čo naozaj milujete!

Vo vzťahu: So splnom vo Váhach, ktorý vám na začiatku mesiaca zvýrazňuje komunikáciu, môžete očakávať, že budete mať so svojim partnerom veľa na srdci. Ale pozor na svoj temperament! Uistite sa, že zostanete otvorení pocitom svojho a skutočne druhého vypočujete. Toto nie je čas dokazovať, aký si chytrý a správny Lev, ale čas na pochopenie a liečenie.

Panna

Slobodní: Máš niekoho v oku? Nie? Toto by mohol byť ideálny mesiac rozhliadnuť sa. Ak ste uvažovali o tom, že by ste sa s niekým potrápili, chceli ste ho požiadať o drink alebo pozvať vašej obľúbenej časti mesta, urobte to. Tieto dni vo vás vyvolávajú túžbu po intimite – emocionálnej aj fyzickej. Tak choď von a začnite flirtovať.

Vo vzťahu: Keď spln v Panne zvýrazňujete váš dom financií, pravdepodobne sa tento mesiac porozprávate s partnerom o rozpočte domácnosti. Ale toto nemusí byť sporný rozhovor. Dostaňte sa na rovnakú úroveň so svojimi financiami, aby ste jasne pochopili, kto za čo platí v každodennom živote. Takže sa zhlboka nadýchnite a ponorte sa do týchto farebne označených tabuliek.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 15:15