Apríl v znamení sexu.dreamstime
StoryEditor

Váš SEX horoskop na APRÍL: Je čas v milostnom živote konať!

04.04.2023, 15:07
ASTRO

Sezóna ohnivého Barana končí s ranou v podobe zatmenia Slnka v novom mesiaci. Takže môžete očakávať, že "horúčavy" vo vašom milostnom živote sa tento rok v apríli úplne zvrhnú. V podstate je to sexi mesiac pre všetky znamenia zverokruhu, pretože Venuša, planéta, ktorá vládne našim milostným životom, sa presťahuje do Blížencov milujúcich zábavu, čím výraz „aprílové prehánky“ prináša úplne nový význam.

Baran

Slobodní: Ohnivá energia Barana je tento mesiac silnejšia ako kedykoľvek predtým, Baran, takže ak hľadáte zmysluplný vzťah, je čas ísť za ním. Obnovte si profil svojej zoznamovacej aplikácie. Keď sa Venuša 11. dňa presunie do Blížencov, hviezdy sú zoradené tak, aby ste mohli stretnúť výnimočného človeka vo svojom okolí. Takže majte oči otvorené na svojej horúcej dievčenskej prechádzke! Ale predtým, ako sa niekomu zaviažete, uistite sa, že zapadá do toho, čo chcete pre svoj život. Toto je moment, kedy si spolu so svojimi cieľmi stanovíte svoje hranice.

Vo vzťahu: Každý rok vám spln vo Váhach môže pomôcť analyzovať tlaky a ťahy vo vašom živote. Urobte si chvíľu pauzu a prehodnoťte partnerstvá tento mesiac, najmä váš romantický vzťah. Toto je skvelá príležitosť, aby ste využili dynamiku sezóny Barana a zatmenia Slnka v novom mesiaci. aby ste v láske a živote dostali to, čo chcete.

Býk

Slobodní: V mori je veľa rýb a tento mesiac si z nich vyberiete. S Venušou, planétou, ktorá vládne láske, visí vo vašom znamení počas prvých 10 dní v mesiaci vášeň. Cítite sa príťažlivejšie ako kedykoľvek predtým. A verte, ľudia okolo vás si to všímajú. Jediný problém. So svojimi priateľmi sa tak dobre bavíte, že je ťažké odísť na rande. Ale namiesto toho, aby ste potenciálnych nápadníkov izolovali, pozvite ich von s gangom. Čím viac, tým lepšie!

Vo vzťahu: S Venušou vo vašom znamení počas prvých 10 aprílových dní sa s vami valia dobré časy! Perfektné načasovanie, pretože vaše narodeniny sú hneď za rohom a povedzme si úprimne, milujete tieto nadštandardné darčeky. Okrem toho, pri splne Mesiaca vo Váhach svet (a najmä Býci) analyzuje štruktúru ich romantických vzťahov. Ak pociťujete nedostatok odhodlania alebo ako váš partner poľavuje, pokiaľ ide o domáce práce, povedzte to.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 09:55