Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Baran pocíti stres a únavu, Panna stretne osudovú lásku: Prečítajte si horoskop na tento týždeň

28.03.2023, 10:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 27. marca do 2. apríla.

Lev

Najbližšie dni vás bude sprevádzať šťastie. Síce sa vám v práci až tak nedarí a nedávno sa u vás objavili aj finančné problémy, spoľahnite sa na svojich blízkych, ktorí vás podporia na každom kroku a pomôžu vám dostať sa z akýchkoľvek ťažkostí. Práve z tohto dôvodu sa cez víkend venujte viac svojmu partnerovi, ktorý si to zaslúži najviac. Vďaka tomu sa nielenže zlepší vaša nálada, ale pocítite lásku, ktorá prednedávnom ochladla.

Panna

Dariť sa vám bude v práci aj v spoločenskom živote, vďaka čomu sa zvýši vaša sebadôvera. Nebojte sa preto zariskovať a využite každú jednu príležitosť na zlepšenie vašej budúcnosti. Zároveň sa snažte vyhýbať konfliktom s vašim partnerom a otvorene sa porozprávajte o veciach, ktoré vás trápi. Nezadané sa naopak musia pripraviť na to, že najbližšie dni stretnú osudovú lásku.

Váhy

Tento týždeň by ste si mali dať pozor na každé svoje rozhodnutie týkajúce sa práce a financií. Vaša neopatrnosť vám totiž môže uškodiť. Keďže od vašich najbližších nebudete dostávať porozumenie, môžete sa cítiť zanedbávané a v strese. Je to však vaša chyba. Problémy, ktoré ste mali s partnerom či rodinou, ste neustále odkladali. Najbližšie dni máte preto príležitosť ich konečne vyriešiť a uvedomiť si svoju chybu.

Škorpión

Najbližšie dni sa budú niesť v znamení lásky. Ak ste nevenovali pozornosť svojmu partnerovi, napravte to. Ukážte mu, ako vám na ňom záleží, povedzte mu, čo cítite  uvidíte, že iskra medzi vami opäť zažiari. Priaznivé obdobie čaká aj na nezadané, ktoré dostanú možnosť stretnúť ideálneho partnera. Dokonca viacerých. Ocitnete sa tak pred zaujímavou voľbou.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 23:24