Sú Baran a Býk kompatibilní?
StoryEditor

Baran a Býk: Sú tieto dve znamenia zhoda v láske a priateľstve?

16.01.2023, 10:38
ASTRO

Baran túži po zmene a vzrušení, zatiaľ čo Býk túži po stabilite a zotrvaní vo svojej zóne pohodlia. Ako to teda títo dvaja majú keď sa v živote stretnú. Je šanca, že si budú blízki?

Baran a Býk sú dve z najtvrdohlavejších znamení. To je fakt. Existuje teda nejaká šanca na lásku alebo priateľstvo, alebo ich povahy znamenajú, že tento vzťah je od začiatku odsúdený na zánik? Či už ste Býk, ktorý sa zaujíma o nového priateľa Barana, alebo divoký Baran, ktorý sa romanticky zaujíma o Býka, pravdepodobne máte nejaké otázky o romantickej a sexuálnej kompatibilite týchto dvoch znamení – a my máme odpovede.

Majú radi svoje pohodlie

Býkom vládne planéta Venuša, planéta lásky, peňazí a pozemských pôžitkov a je to vidieť. Je len málo vecí, ktoré má Býk rád viac ako útulnosť vo svojom starostlivo upravenom domove, zútulnený luxusnou fleecovou dekou a niekoľkými dobrými priateľmi alebo ich najnovším milencom. Býk je pevné znamenie a je v podstate najpozemskejšie zo zemských znamení, čo znamená, že ich často nezachytíte s hlavami v oblakoch. Majú nohy pevne vsadené do reality, najlepšie do mimoriadne pohodlnej a luxusnej reality. Býci môžu vidieť veci také, aké v skutočnosti sú, a neboja sa to povedať. 

Býk rovnako ako miluje pôžitok z pozemských pôžitkov, veľmi si cenia aj hodnotu peňazí a pracovnú morálku, ktorú potrebujete, aby ste si ich zaslúžili. Býci sa neboja skloniť hlavu a tvrdo pracovať na tom, čo chcú, a často si prácu užívajú rovnako ako odmenu.

Chce byť jednotka

Prvá vec, ktorú potrebujete vedieť o odvážnych a ohnivých Baranoch, je, že sú na prvom mieste vo zverokruhu a nič nemôže dávať väčší zmysel. Baran miluje byť číslo jedna. Či už to znamená byť prvý, kto niečo urobí, alebo jednoducho byť najlepší v tom, ako to urobiť po svojom. Robia z nich motivovaných a sebavedomých vodcov a napriek svojej ohnivej povahe sú známi svojimi veselými povahami a celkovo optimistickým pohľadom na život. Takmer nič nevystraší Barana, ktorý môže byť mimoriadne obdivuhodný a občas aj prekážkou. Spomeňte si na svojho priateľa, ktorý hovorí áno na všetko (zoskok padákom, kariérny posun, výlet hneď po ťažkom zranení...) a na následky myslí až potom. Je pravdepodobné, že je to Baran. Títo odvážni barani najprv konajú a myslia až neskôr, a preto sú známi tým, že sú odvážni a inovatívni. Niekedy sa však vďaka tejto vlastnosti precenia.

 

Baranovi vládne planéta Mars, rímsky boh vojny, a majú odvahu to dokázať. Ich hnev trvá veľmi dlho a vo väčšine prípadov prichádza na obranu priateľa alebo blízkeho, s ktorým majú pocit, že sa s ním zle zaobchádza alebo ho podvádzajú. Barani majú silný zmysel pre spravodlivosť, a keď sú naštvaní, je najlepšie držať sa z cesty. Našťastie to nepotrvá dlho, kým sa ich inak slnečná povaha nevráti.

Kompatibilita Býka a Barana v láske

Môže teda znamenie ohňa a zeme zabezpečiť fungujúci vzťah? Ako každé dve znamenia musia prekonať svoje ťažkosti. Býci ovládaní Venušou milujú byť zamilovaní, zatiaľ čo Baran je známy tým, že je znakom vášne čo znamená, že keď sa títo dvaja spoja, ich vzťah bude pravdepodobne výbušný (v dobrom slova zmysle). Chémia medzi nimi môže byť mimo hitparád a ich vzájomná vášeň rýchlo vzplanie. Okrem počiatočného spojenia si Baran a Býk dokážu vybudovať silný vzťah na základe komplementárnych vlastností. Býk žena sú známe tým, že sú trpezlivé, uzemnené a stále. Opäť, zemské znamenia majú nohy pevne postavené na zemi. Tieto vlastnosti môžu byť presne to, po čom vo svojom živote túži ohnivý muž alebo žena Barana. Baran často vidí svojho náprotivku Býka ako svoju skalu, ktorá mu poskytuje pohodlie a bezpečnosť, ktorú si sami nedokážu zabezpečiť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. apríl 2024 10:16