Pozrite sa, či patríte k znameniam, ktoré majú sklon k prejedaniu.dreamstime
StoryEditor

Zvyknete sa prejedať? Možno patríte k labužníkom zverokruhu, ktorí žijú na to, aby hodovali

03.01.2024, 13:39
ASTRO

Prejedanie sa je nezdravé samo o sebe pre celý organizmus a prináša so sebou množstvo fyzických a psychických problémov. Ak patríte k osobám, ktoré zajedajú svoje starosti, traumy či bolesti a skrývajú sa pred svetom, pravdepodobne ste sa nerodili v jednom z týchto znamení. Pozrite sa, kto zo zverokruhu má sklon k prejedaniu sa.

Kým niektorí z nás jedia preto, aby žili, existujú aj takí, ktorí žijú, aby jedli. V spoločnosti síce nedojedia svoju porciu, no po príchode domov, kde ich nikto nevidí, si vytvoria svoju súkromnú hostinu. Možno ste o tom nevedeli, no tendencia k prejedaniu môže byť vo veľkom ovplyvnená osobnostnými rysmi na základe vášho znamenia zverokruhu. Pozrite sa, či aj vy nepatríte k najväčším labužníkom horoskopu.

Ryby

Láska k jedlu je u Rýb naozaj obrovská, takže niet divu, že sa veľmi rady prejedajú. Nejde však o to, že by chceli zajesť negatívne emócie, ale zvyknú sa napchávať, pretože chcú, pretože milujú všetko dobré jedlo. Pokiaľ majú navyše talent na varenie, pri hrncoch sú neustále a snažia sa vytvárať najrôznejšie dobroty pre seba a svojich priateľov. Ak by ste chceli poradiť, v ktorej reštaurácii podávajú to najlepšie, opýtajte sa Rýb.

Škorpión

Ľudia narodení v tomto znamení sa dokážu neuveriteľne ovládať. Sú disciplinovaní nielen na pracovisku, ale aj v osobnom živote. Bohužiaľ, ich potreba kontroly sa môže prejaviť prílišným zážitkom vo veciach, ktoré robia, vrátane toho, ako a čo jedia. To znamená, že ak nedržia nejakú diétu a nestrážia si jedálniček, častokrát si doprajú veľa nezdravého jedla navyše aj bez toho, aby mali hlad.

image

Prejedáte sa kvôli nude, smútku či len veľkej láske k jedlu?

dreamstime

Blíženci

Blíženci milujú jedlo. Nielen preto, že by bolo dobré, ale je tu pre nich vždy, neodvráva, nerobí im ťažkosti či bolesti narozdiel od ľudí naokolo. Ľudia, ktorí sa narodili v tomto znamení si preto všetky svoje plány obvykle vytvárajú tak, aby sa týkali jedla. Jedlo im jednoducho dáva pocit šťastia a spokojnosti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 11:36