Zistite, čo vás čaká a neminie tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Býk bude nepokojný, Panna stretne budúceho partnera: Zistite, čo si pre vás hviezdy pripravili tento týždeň

12.12.2022, 17:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 12. do 18. decembra.

Vodnár

Nasledujúce dni bude všetko po starom. Avšak, tento stereotyp vás veľmi ubíja, a preto budete mať pocit, že musíte niečo zmeniť. Namiesto odchodu sa však snažte byť vďační za to, čo máte. Partner z vás vycíti, že ste ochladli, a preto priložte ruku k dielu aj vy a nenechajte všetko na ňom. V práci to takisto nebudete mať veľmi ružové. Keďže nikto nebude mať pochopenie pre vaše nápady, nepúšťajte sa radšej do realizácie nových projektov.

Ryby

Vždy sa snažíte vyjsť s každým zadobre a preto sľubujete niečo, čo nemôžete splniť. Teraz vás to trápi. Skúste preto trochu zvoľniť a venujte sa viac rodine či svojim koníčkom. Dajte si pozor na výdavky, ktorých budete mať naozaj veľa. Únava na vás doľahne najmä v práci, kde si uvedomíte, že nie ste stroj a dáte to pocítiť aj svojim nadradeným. Ak máte veľa povinností, nebojte sa požiadať o pomoc svojich kolegov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 07:03