Cigáni to s veštením vedia.
StoryEditor

Cigánsky horoskop: Znamenia podľa kočovníkov známymi svojim vešteckým talentom

19.10.2022, 20:00
ASTRO

Starodávni kočovníci boli preslávení svojím vešteckým talentom už v stredoveku. Každému znameniu pridelili predmet, ktorý mu podľa nich vládne magiskou silou. Zistite, čo o vás a o vašom živote v najbližšom čase hovoria prastaré symboly.

Kalich

21. 1. – 19. 2. Pre ľudí v tomto znamení sú v živote dôležité dve veci – rodina a priatelia. Najbližšie obdobie bude priať obom. Nezadaní majú šancu stretnúť verného a oddaného partnera a tí, ktorí už žijú vo vzťahu, budú ďalej úspešne budovať rodinné zázemie. Táto jeseň tiež praje cestovaniu a zaujímavým pracovným šanciam.

Kaplnka

20. 2. – 20. 3. Títo ľudia potrebujú najmä stabilitu a možnosť o niekoho sa oprieť, čo by na jeseň nemal byť problém. Ako rodení romantici by si však mali dať pozor na to, aby si svet a ľudí okolo seba priveľmi neidealizovali. Ušetria si zbytočné sklamania. Čo ich však trápiť určite nebude, to sú financie.

Dýka  

21. 3. – 20. 4. Jeseň si Dýky skutočne užijú. Do všetkého sa totiž vrhajú strmhlav a milujú nové výzvy. Jedinci, ktorí sú bez partnera, prežijú pravdepodobne vášnivý vzťah, z ktorého sa vyvinie obrovská láska. Čo sa týka práce a financií, všetko si perfektne zorganizujú, preto by ich nemalo nič zaskočiť.

Koruna

21. 4. – 20. 5. Ľudia v znamení Koruny disponujú veľkou energiou a keď sa pre niečo nadchnú, nič ich už nezastaví. Jeseň im v tomto ohľade prinesie mnoho lákavých šancí, a to či už v pracovnom, tak aj v osobnom živote. Je však dôležité, aby ovládali svoje sklony k žiarlivosti a majetníctvu. Inak hrozí strata pevnej pôdy po nohami.

Hviezda

22. 7. – 22. 8. Títo ľudia dokážu zažiariť ako skutočné hviezdy. Majú veľkú charizmu a prirodzené čaro osobnosti. Ostatní o nich hovoria, že sa narodili pod vplyvom šťastnej hviezdy, darí sa im takmer všetko, na čo siahnu. Ako by im to ale nestačilo, chcú žiariť ešte viac. Na jeseň by však mali trochu ubrať zo svojho tempa, inak sa z nich stanú vorkoholici.

Meč

23. 10. – 21. 11. Ľudí narodených v tomto znamení hneď tak hocičo nezdolá, zo všetkých konfliktov vychádzajú ako víťazi a v situáciách, keď si už druhí nevedia poradiť, vždy nájdu riešenia. V práci vďaka svojej inteligencii a bystrému úsudku ľahko dosahujú úspechy, čo sa nezmení ani v nadchádzajúcom období. Niekedy však kvôli tomu zabúdajú na svojich najbližších, čo by im v budúcnosti mohlo priniesť zbytočné trápenia. Jeseň bude ideálny čas na nápravu.

Svieca

21. 5. – 20. 6. Sviece sú medzi ľuďmi veľmi obľúbené a vedia to aj dobre využiť. Ľahko si získavajú nových priateľov a svojím prirodzeným šarmom dokážu takmer všetko, čo si zaumienia. Tak sa bude diať aj na jeseň. Vzťahy, práca, priateľstvo, koníčky – všetko pôjde ako po masle.

Zvon

23. 8. – 22. 9. Zvony sú rodení perfekcionisti, ktorí túžia po dokonalosti, a to v každom smere. To isté vyžadujú aj od ostatných, kde však často narazia na odpor. Na jeseň by to mali zmeniť a prestať brať život smrteľne vážne. Potom sa im bude vo vzťahoch lepšie dariť a práca ich začne aj baviť.

Sekera

22. 11. – 21. 12. Nové výzvy a dobrodružstvo – to je to pravé pre Sekery, ktoré si nadovšetko vážia slobodu a nezávislosť. Sú veľmi prispôsobivé a bez problémov zapadnú do každého kolektívu. V práci zvyčajne veľmi rýchlo stúpajú smerom nahor, nesmie však ísť o profesiu, kde hrozí monotónnosť a rutina. Práve jeseň prináša.

Podkova

22. 12. – 20.1. Podkovy sú veľmi ctižiadostivé, ale na ceste za úspechom ich blokuje ich vnútorný strach a neistota. Stačí sa ich zbaviť a môžu mať všetko, na čo len pomyslia. Jeseň je na túto zmenu myslenia ako stvorená a bola by veľká škoda ju premárniť. Vo sfére vzťahov pôjde Podkovám všetko úplne hladko.

Koleso

21. 6. – 21. 7. Ľudia narodení v znamení Kolesa sú veľmi citliví a ľahko zraniteľní a väčšinu svojej energie investujú do šťastia svojich blízkych. Jeseň pre nich bude jasnou výzvou, ktorá velí „myslite viac na seba a neprepínajte svoje sily“. Budete potrebovať trochu sebazaprenia, ale výsledok vám prinesie veľké uspokojenie.

Mince

23. 9. – 22. 10. Jeseň bude pre Mince pokojným a stabilným obdobím, ktoré prežijú bez väčších výkyvov. Títo optimisti od prírody majú obrovskú výhodu v tom, že vo všetkom vidia najmä to dobré a život si dokážu užívať so všetkým, čo k tomu patrí. Úprimne sa zaujímajú aj o druhých a ochotne im ponúkajú pomoc, aj keď za to vôbec nič neočakávajú. Všetka táto vynaložená energia sa im teraz začne vracať

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. apríl 2024 07:24