Čísla ľudí vždy fascinovali.
StoryEditor

Numerológia podľa hviezd. Číselné amulety a s nimi spájaná mágia, nájdite to vaše

18.10.2022, 16:00
ASTRO

Čísla boli pre ľudí od nepamäti čímsi mystickým a vždy sa s nimi spájalo veľa mágie, čo platí i dodnes. Aj jednotlivým znameniam horoskopu sa priraďujú isté čísla, ktoré im zabezpečujú určité danosti a vlastnosti.

6

Symbolizuje rozpoltenosť a je tiež vnímané ako rozhranie medzi dobrom a zlom, medzi tvorením a zánikom. V mágii je to číslo bipolárnej sily. Bolo priradené Váham a Býkom. Svojim nositeľom narodeným v týchto znameniach

7

Je to veľmi mystické číslo mágie a mocné číslo šťastia. Strom života má 7 vetiev, dúha má 7 farieb, čo bolo urobené 7-krát, vedie k dobrému, ale čo sa už 7-krát podarilo, to odmietni. Kto porozumie týmto slovám, vraj pochopí základ mágie. Aj toto číslo patrí Rakom. Ich nositeľom umožňuje oplývať múdrosťou života.

8

Symbolizujuje je dokonalé ženstvo, vypočítavý rozum a pre mága je symbolom prezieravosti a veľkej pokory. Pričlenené bolo ľuďom narodeným v znamení Vodnára. dostali s ním do vienka duchovnú, spirituálnu moc a zmysel pre spravodlivosť.

9

Takisto ide o mystické číslo v mágii a u starých kultúr. Je symbolom múdrosti, vnuknutia a sebapoznania, i číslom nahromadenej sily. Bolo prisúdené ľuďom narodeným v znamení Škorpióna a svojim nositeľom dodáva veľkú mentálnu silu v životných bojoch, z ktorých vždy nakoniec vychádzajú ako víťazi. 

 

Ktoré číslo je to vaše?

BARAN 1

BÝK 6

BLÍŽENCI 5

RAK 2 a 7

LEV 4

PANNA 5

VÁHY 6

ŠKORPIÓN 9

STRELEC 4

KOZOROŽEC 1

RYBY 3

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 00:38