Záver mesiaca bude pre niektoré znamenia zásadný.Dreamstime
StoryEditor

Horoskop na posledný októbrový týždeň: Na Barana čakajú životné zmeny, na Raka rodinné spory

24.10.2022, 06:00
ASTRO

Pozrite sa, čo vám veštia hviezdy na týždeň od 24. do 30. októbra. Záver mesiaca bude pre niektoré znamenia zásadný.

Baran

Počas aktuálneho týždňa môže štrajkovať vaše zdravie. Ozvú sa boľavé nohy, potrápiť vás môže aj hlava či tráviaci trakt. Telo vám dáva signál, aby ste si konečne oddýchli. Doprajte si dostatok relaxu, pretože čoskoro prídu životné zmeny, ktoré si budú vyžadovať obrovské množstvo energie.

Býk

Hromadíte v sebe príliš veľa potlačovaných emócií. Máte pocit, že ak by ste sa aj potrebovali vyrozprávať, nieto človeka, ktorý by vás vypočul. Je to však len vaše zdanie. A to klame. Nezabúdajte, že emócie, ktoré sa nedostávajú von, oslabujú piatu, čiže komunikačnú čakru. A to nabúrava imunitu.

Blíženci

Šťastie máte na dosah. Ak dlhodobo túžite po životnom partnerovi, o ktorého by ste sa mohli oprieť, vedzte, že sa zjaví čoskoro. V prípade, že bažíte po materiálnom zabezpečení, zakrátko do vašej rodinnej pokladnice natečú peniaze. Nezabúdajte, že ak vám univerzum splní túžby, treba patrične poďakovať.

Rak

Ach, tie rodinné spory! Stále sa s niekým hašteríte alebo do vzájomných konfliktov vstupujú blízke osoby. Vedzte, že takto to ďalej nejde. Život nemá byť o hádkach, ale o harmónii. Ak máte na niekoho ťažké srdce, odpustite mu. Ak vám prekážajú rozbroje medzi rodinnými príslušníkmi, zaujmite post mediátora.

Lev

Ťahá vás to k spirituálnym vedám? Otvorte srdce dokorán, pretože práve ono prahne po novom duchovnom poznaní. Je možné, že ste aj v minulých životoch koketovali s transcendentálnou ríšou, a preto je pre vás všetko medzi nebom a zemou takým veľkým lákadlom. Nebráňte sa tomu. Zdravie bude v nasledujúcich dňoch poslúchať.

Panna

Všetko komplikujete a za všetkým hľadáte prekážky. Prichádza obdobie, keď budete musieť transformovať myslenie. Rada je jasná - negativizmus a pesimizmus treba pretaviť do radosti a nadšenia. V opačnom prípade hrozia zdravotné problémy – späté s pohybovým aparátom, ale aj s trávením. Poteší vás správa od niekoho blízkeho.

Váhy

Na vašich životných cestách sa mihne zaujímavý človek. Ak ste samy, otvorte svoje srdce. V opačnom prípade – teda ak ste v partnerstvo či manželstve – zvýšte opatrnosť. Aj naoko nevinný flirt môže mať fatálne následky. Ak trpíte chronickými bolesťami, tie by mali v nastávajúcich dňoch poľaviť.

Škorpión

S polovičkou ste sa emočne vzdialili – či si to priznáte, alebo nie. Dôvodom je oslabená komunikácia. No najmä fakt, že nemáte spoločné záujmy. Oživte ich. Venujte sa aktivitám, ktoré bavia nielen vás, ale zároveň prinášajú saturáciu partnerovi. Naučte sa žiť spolu, nielen popri sebe. Pozor na prechladnutie.

Strelec

V ostatnom čase ste poriadne hašterivá a zlostná osoba. Sála z vás negatívna energia. Aj preto sa vám blízki vzďaľujú. Problémom tiež je, že razíte len vlastné optiky – a cudzie názory nepripúšťate. Zmeňte sa. V rámci zdravia venujte pozornosť imunite, ktorú posilníte napríklad prípravkami z hlivy ustricovej a vitamínom D.

Kozorožec

Čo sa to s vami stalo? Izolujete sa od ľudí a namiesto toho, aby ste sa stretli s priateľmi, zatvárate sa medzi štyrmi stenami. Zmeňte to práve teraz. Stačí dvihnúť telefón, nakuknúť do zoznamu a vybrať si z pestrej škály známych. Určite vás neodmietnu. Príjemné stretnutie bude balzamom na vašu preťaženú myseľ.

Vodnár

Aktuálne dni sa môžu premietnuť do oslabenej psychiky. Duša zahapruje najmä u citovo labilných Vodnárov. Rada zhora je jasná – venujte sa aktivitám, ktoré majú pozitívny a radostný charakter. A na tvári krešú úsmev. V oblasti zdravia hrozia problémy so zubami. Majte doma vždy poruke klinček - toto korenie uľavuje od bolestí.

Ryby

Stále iba pracujete. Hlavu máte plnú povinností a kompetencií. Pravda je taká, že vaša psychika je pod tlakom a čoskoro „vypení“. Je najvyšší čas dopriať si adekvátny oddych. Zájdite na chatu, do záhrady či do parku a vychutnávajte si jesennú energiu. Medziľudské vzťahy sú v poriadku a harmónia zavládne i v rodine.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 12:48