Muži narodení v niektorých znameniach zverokruhu sú poriadne vášniví.
StoryEditor

Sexualita mužov podľa horoskopu: Strelec je otrasný milenec, Býk nikdy nemá dosť!

03.10.2022, 13:27
ASTRO

Znamenie, v ktorom ste sa narodili ovplyvňuje nielen vašu povahu, ale aj sexualitu. Akí sú v posteli muži jednotlivých znamení zverokruhu? Ktorí sú nenásitní a naopak, ktorí sú nudní?

Baran

V posteli je impulzívny, netolerantný a o všetkom chce rozhodovať. Sex ho veľmi baví a ide hneď na vec. Milovanie s ním je rýchle, vášnivé a spontánne. Ale rovnako ako rýchlo začne, tak aj rýchlo skončí. Dlhé nežné milovanie od neho nečakajte. Je rád dominantný a rutina ho nudí. Ak vás treskne po zadku a silno potiahne za vlasy, nebuďte prekvapené.

Býk

V puberte neustále myslí na sex, na ženy a jeho silnou ambíciou je dostať to zo seba. Je prakticky neukojiteľný. Má veľkú výdrž. Silno reaguje na vône a telesné pachy. Jeho city sú trvalé a nemá sklony k sexuálnym románikom.

Blíženci

Sex preňho nie je až taký dôležitý. Skôr ho vzrušuje samotná predstava, že by k nemu mohlo dôjsť a akoby prebiehal. Má sklony k promiskuite. Rád skúma a zažíva nové veci, ideálne s rôznymi partnerkami. Sex s ním býva rýchly a divoký. Ak sa však rozhodne usadiť, dokáže svoje vášne voči iným ženám krotiť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 12:12